آیا نفقه ای که شورای حل اختلاف برای من تعیین کرده بود بعد از آشتی و صلح به من تعلق نمی گیرد؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

جلب همسرمو که گرفتم دادم به مامور گفتن می گیرنش بعد می برن شورای حل اختلاف ۱۰ میلیون نفقه اومده برام که آشتی کرده بودم ولی پرونده ام مختومه نشده بود تو شورای حل اختلاف بگه اشتی کردیم شاهد دارم چی میگن؟ایا نفقه ب من نمی رسه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

طبق نظر وکلا حق دریافت نفقه برای زوجه محفوظ است و می‌توانید آن را مطالبه کنید، اما تاثیر آشتی بر نفقه گذشته بستگی به متن و شروط توافق یا صلح شما دارد.

اینکه آشتی مانع دریافت این مبلغ شود یا نه، به متن توافق و صورت‌جلسه‌ای که هنگام صلح امضا کرده‌اید بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان دریافت نفقه پس از آشتی

شما به طور کلی حق دریافت نفقه خود را دارید و این حق شامل تمام هزینه‌های متعارف مانند خوراک، پوشاک و درمان می‌شود. با این حال، در صورتی که پرونده مختومه نشده باشد و همسرتان ادعای صلح و آشتی کند، باید به مفاد متنی که بابت آشتی و صلح تنظیم کرده‌اید رجوع شود. بدون بررسی دقیق مفاد توافق یا سازش نمی‌توان نظر قطعی داد که آیا آن مبلغ ده میلیون تومان ساقط شده است یا خیر.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

باید به مفاد متنی که درآن بابت نفقه آشتی و صلح کردید رجوع کرد . بدون ملاحظه متن نمیشود نظر داد

مهرداد بوستانچی

مهرداد بوستانچی

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۱۰ نظر)

شما در هر صورت میتوانید نفقه خود را دریافت نمایید

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
نفقه شامل کلیه هزینه های متعارف شما از قبیل خوراک و پوشاک و هزینه درمان و تفریح میشه و همواره میتوانید مطالبه کنید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید