آیا میشود در پرونده کیفری زمانی که شاکی جلب او را گرفته همزمان از حساب ضامنش در دادگاه کسر حقوق شود؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

آیا میشود در پرونده کیفری زمانی حکم قطعی صادر شده و متهم خودش را تحویل نداده و شاکی جلب او را گرفته همزمان از حساب ضامنش در دادگاه کسر حقوق شود؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

کسر حقوق از ضامن پیش از هر چیز نیازمند مطالبه تحویل محکوم‌علیه از اوست و اجرای همزمان آن به نظر قاضی و شرایط اجرای حکم بستگی دارد.

این یک روند کلی است اما اقدام نهایی به تصمیم قاضی اجرای احکام و اخطاریه‌های ارسال‌شده برای ضامن بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرایط کسر حقوق ضامن همزمان با جلب متهم

کسر حقوق ضامن به صورت خودکار انجام نمی‌شود و طبق نظر وکلا، پیش از هر اقدامی باید ابتدا تحویل محکوم‌علیه از ضامن مطالبه شود. اجرای همزمان جلب متهم و برداشت از حساب ضامن به نظر قاضی و شرایط اجرای حکم بستگی دارد. اجرای احکام کیفری وظیفه پیگیری و اجرای حکم قطعی را بر عهده دارد و بر اساس روند قانونی اقدام می‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام این امر بستگی به نظر قاضی دارد اما قبل از کسر حقوق باید تحویل محکوم علیه از ضامن مطالبه شود

مرتضی ابراهیمی زیولایی

مرتضی ابراهیمی زیولایی

کارشناس حقوقی

۴٫۵(۱۹ نظر)

سلام
همزمان از حساب ضامنش در دادگاه کسر حقوق شود؟ بستگی ب شرایط اجرای حکم دارد
معاونت اجرای احکام کیفری در دادسرا، وظیفه اجرای احکام صادره را پس از قطعیت حکم بر عهده دارد
در ماده ۱ این قانون آمده است که هر کس به موجب حکم دادگاه به دادن هر نوع مالی به دیگری محکوم شود و از اجرای حکم خودداری کند، هر گاه محکوم‌به عین معین باشد، آن مال اخذ و به محکوم‌له تسلیم می‌شود

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید