آیا میشود از زوجه در حق حبس طلاق غیابی گرفت؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

حدود 9 ماه هست که عقد کردیم و هنوز زندگی مشترک را شروع نکردیم و زوجه باکره است. زوجه هیچ تمایلی به زندگی مشترک ندارد و سرد مزاج است و الان درخواست مهریه داده و چون در دوران عقد هستیم و من توان پرداخت کامل مهریه را بصورت یکجا ندارم و نه اینکه توان مالی دارم که منزل جدا تهیه کنم تا حکم الزام به تمکین برای زوجه بفرستم.
مهریه اش قسط بندی شده و الان زوجه از حق حبس استفاده کرده و حاضر به زندگی مشترک نیست و دادگاه هم میگه که تا زمانی که مهریشو کامل پرداخت نکردی میتونه از حق حبس استفاده کنه.
حالا من چیکار کنم نه توان مالی دارم که منزل جداگانه پرداخت کنم نه توان مالی دارم که مهریشو یکجا پرداخت کنم تا بیارمش سر زندگی.
لطفا کامل راهنمایی کنید چطور میتونم زوجه رو بیارم تو زندگیم تا نیازام برطرف بشه. تا کی باید تحمل کنم آخه نزدیک به 20 سال طول میکشه تا مهریه کامل بهش تعلق بگیره.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

متاسفانه شما موظف به پرداخت کامل مهریه ی ایشان میباشید و ایشان میتوانند تا زمان پرداخت کامل مهریه تمکین نکنند و طبق قانون موظف به پرداخت آن خواهید بود و راهکار دیگری نخواهید داشت.

موید باشید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید