آیا میتوانند بگویند جنس افزایش قیمت داشته و باید به قیمت روز و تعداد اولیه جنس تحویل داده میشد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
سال ۹۶ یکی از دوستان یه برند را به ارزش ۴۰ م خریداری کردند و در مغازه من جهت فروش گذاشتند که طبق قرارداد سود به شکل شراکتی تقسیم شود.
بنده هم یک چک به ارزش جنس ایشان بابت ضمانت تحویل دادم
و بعد از آن هم در کل مغازه با بنده شریک شدند
که به دلیل خرابی بازار مغازه را پس از مدتی جمع کردیم با کلی ضرر و اجناس برند خودشان به انضمام اجناس دیگر را تحویل ایشان دادیم
که ایشان نتوانستند اجناس را به فروش برسانند
و از بنده مطالبه کل وجه به انضمام سود را کردند
و با واگذاری چک ضمانت به دیگری و برگشت زدن چک‌ دعوی حقوقی یه راه انداختند
حالا من میخوام بدونم چی کار باید کنم؟ آیا حق با اوناست؟
من ۴۰ م جنس خرد ریز برندشان تحویل گرفتم سال ۹۵ و در سال ۹۸ به اندازی ۴۵ م جنس از همان به قیمت روز به ایشان تحویل دادم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

پاسخ به این ادعا و وضعیت مطالبه وجه، کاملاً وابسته به مفاد توافق و قرارداد مشارکت میان طرفین و مدارک و ادله اثبات است.

این یک قاعده کلی است و حقانیت هر طرف مستقیماً به کتبی یا شفاهی بودن قرارداد شما و مدارک تحویل جنس بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

وابستگی ادعای شریک به قرارداد و مدارک موجود

پاسخ به ادعای شریک شما درباره افزایش قیمت و سود، مستقیماً به شرایط قرارداد مشارکت شما، اعم از کتبی یا شفاهی بودن آن، بستگی دارد. در محاکم قضایی، هر ادعایی از سوی طرفین باید متکی به دلیل و مدرک معتبر باشد. همچنین اثبات تعهدات و ماهیت چک ضمانت نیازمند بررسی وجود قرارداد مکتوب یا دسترسی به شهود مطلع در پرونده است. برای اقدام درست در برابر دعوای حقوقی چک، باید ادله اثبات تحویل اجناس و ماهیت مشارکت بررسی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

پاسخ به موضوع مطروحه بستگی دارد به اینکه آیا قرارداد مکتوبی میان شما در خصوص شراکت وجود دارد؟ شهود مطلع در این موضوع قابل معرفی میباشند؟ توصیه میشود با یک وکیل به صورت مفصل مشاوره داشته باشید .

مهدی مقدس

مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
رسیدگی به این موضوع بستگی به شرایط قرارداد مشارکت شما( چه کتبی و شفاهی) دارد هر ادعایی که هر یک از شرکا دارند باید متکی و مستند به دلیل باشد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید