آیا میتواند شکایت فرار از دین بکند؟
ادامهٔ متن پرسشبستن
بنده خودرویی را در تاریخ ۲۹/۴/۹۹ به پدرم فروخته ام و ثبتا و در راور سند سبز به نام پدرم شده همسر بنده در تاریخ ۱/۰۵/۹۹ درخواست مهریه از اداره ثبت مینماید و بعد ۵ روز با اعلام اینکه تفاضای مختومه شدن پرونده را دارم و صلح و سازش به منزل بازمیگردد تا اوایل مهر ۹۹ .
اما دوباره بر اثر اختلاف ۱۵ مهر از طریق دادگاه حقوقی مطالبه مهریه میکنه و در تاریخ ۲۰ اسفند ۹۹ بنده محکوم قطعی به پرداخت مهریه میشم .اینجانب در فروردین ماه درخواست اعسار میدم .
۱- آیا زوجه میتونه در دادگاه اعسار بنده همزمان درخواست فسخ معامله بابت صوری بودن را بدهد ؟یا برای همچین درخواستی باید جداگانه اقدام کنند.؟
لازم به ذکر ایت که بنده خودروی فروخته شده به پدرم رو بابت هزینه های ازدواج و تهیه مسکن اجاره ای و تهیه لوازم منزل فروخته ام . چون تاریخ ازدواجم یک ماه قبل بوده پدرمم خودرو رو بعد دو ماه به یه آشنای دیگه (همسایه ) فروختند و پولشو هزینه عمل پای خواهرم کردند
جمعبندی پاسخ وکلا
با توجه به اینکه معامله پیش از صدور رأی قطعی انجام شده، فرار از دین محقق نشده است و ادعای صوری بودن یا ابطال معامله نیز در پرونده اعسار قابل رسیدگی نیست و نیازمند دادخواست مجزا است.