آیا میتوان ما ترک متوفی را که فاقد سند است در مزایده و با استفاده از مدارک جعلی خرید؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

پدر بنده یک پرونده ارثی دارد که مربوط به ۱۵سال پیش هس و هنوز ادامه دارد،اموال پدر بزرگ بنده بسیار بوده و در تصاحب دیگران،در این مدت دو تا از عموها با جعل اسناد سند گرفته اما یک نفر از انها که ۵مغازه و زمین و خانه در تصرف داشت موفق نشد و امسال رای به نفع ما تایید شد،دیروز مال به مزایده رفت اما چون ملک در دستشان بود با سنگ انداختننگذاشتن نه ما بخریم نه دیگران خود با همدستی دیگران ادعای خرید در مزایده کردن و مبلغ را بالا بردن و برنده مزایده شدن اما زمان واریز ده درصد مبلغ را پرداخت نکردن،الان سوال بنده این است ایا قانون و تبصره اینیست که بتوانیم شکایت کنیم که تبانی کردن که مال به فروش نرود و باز در تصرف نگه دارن؟؟؟دادگستری میگویید تا مال به فروش نرود و پول وارد دادگاه نشود نمیتوان اجاره به غیر ضرور و زیان و جعل اسناد شکایت کرد،درست است؟؟؟
میشود راهنمایی کنید که بتوانیم حقمان را بگیریم،بخدا دیگه خسته شدیم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

برای مطالبه وجه و ضرر و زیان، مال مزایده‌ای باید حتماً به فروش برسد، اما بابت جعل اسناد می‌توانید جداگانه در دادسرا شکایت کیفری مطرح کنید.

این روال کلی برای پیگیری ضرر و زیان و جعل است، اما اقدام علیه اخلال در مزایده به مدارک شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرایط شکایت جعل و خسارت در اموال مزایده‌ای

طرح دادخواست برای دریافت وجه و خسارت‌های ناشی از آن منوط به این است که مالِ به مزایده گذاشته‌شده ابتدا به فروش برسد. با این حال، موضوع جعل اسناد ارتباطی به فروش مال ندارد و شما می‌توانید در صورت داشتن مدارک و اثبات جعل، مستقلاً از عموهای خود در دادسرا شکایت کیفری ثبت کنید. بنابراین پیگیری ضرر و زیان مالی پس از فروش ممکن خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

در صورتی میتوانید دادخواست مطالبه ی وجه تقدیم دادگاه نمایید و ضرر و زیان ناشی از آن را دریافت کنید که اولا مال مزایده ای به فروش برسد و ثانیا با اثبات جعل میتوانید از عموهای خود در داسرا شکایت کیفری نمایید.موفق باشید   

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید