آیا می‌توانم به نظر پلیس در تصادف با دختربچه اعتراض کنم و دیه را بیمه پرداخت می‌کند؟

پرسیده شده ۱۰ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

دختربچه‌ای ۸ ساله به‌دلیل بی‌توجهی از محلی که خط‌کشی عابر پیاده ندارد با دویدن به در جلوی سمت شاگرد خودروی من برخورد کرد. پلیس من را مقصر شناخته و می‌گوید در برخورد خودرو با عابر، همیشه راننده مقصر است. لگن دختربچه شکسته است. پدر او اعلام کرده شکایتی ندارد. خانواده مصدوم افغانی هستند. آیا واقعاً در هر تصادف با عابر، راننده مقصر است؟ آیا باید به نظر پلیس اعتراض کنم؟ و آیا می‌توانم از بیمه استفاده کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان اعتراض به نظر پلیس وجود دارد و در صورت مقصر شناخته شدن شما، بیمه موظف به پرداخت دیه خواهد بود.

این مسیر کلی قانونی است اما نتیجه نهایی به نتیجه بازبینی کروکی و نظر هیئت کارشناسی در پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

حق اعتراض به کروکی و پوشش دیه توسط بیمه

شما حق دارید به نظر کارشناس تصادف و کروکی ترسیم‌شده توسط پلیس اعتراض کنید. در صورتی که پس از رسیدگی مجدد همچنان مقصر شناخته شوید، به پرداخت دیه محکوم خواهید شد که در این حالت بیمه موظف به پرداخت آن است. همچنین اگر در بررسی دوباره مشخص شود که تقصیری نداشته‌اید، حکمی علیه شما صادر نخواهد شد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

شما میتوانید به نظر پلیس اعتراض نمایید و در صورتی که به عنوان مقصر شناخته شوید محکوم به پرداخت دیه خواهید شد که دراینصورت بیمه موظف به پرداخت خواهد بود و در صورت عدم تقصیرحکم علیه شما صادر نخواهد شد.موید باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،میتوانید به نظر پلیس اعتراض نمایید و در صورتی که به عنوان مقصر شناخته شوید محکوم به پرداخت دیه خواهید شد که دراینصورت بیمه موظف به پرداخت خواهد بود و در صورت عدم تقصیرحکم علیه شما صادر نخواهد شد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید