چگونه با سند بنچاق زمین تصرفشده پدربزرگم را پس بگیرم؟
زمینی به وسعت بیستوهفت من داریم که متعلق به پدربزرگم بوده است. تا چند سال پیش از وجود این زمین بیخبر بودیم تا اینکه سند بنچاق آن پیدا شد. چند بار به اداره ثبت اسناد مراجعه کردیم، اما گفتند چیزی در پرونده موجود نیست. به دادسرا هم مراجعه کردیم، ولی چون هزینه دادرسی زیاد بود، ادامه ندادیم. میخواهم بدانم اگر بخواهم بهعنوان نماینده مادربزرگم و خالهام پرونده را پیگیری کنم، چه اقداماتی باید انجام دهم؟
جمعبندی پاسخ وکلا
برای پس گرفتن زمین تصرفشده، باید از طریق دادگاه دعوای اثبات مالکیت با استناد به بنچاق و تقاضای خلع ید علیه متصرف فعلی مطرح شود. همچنین برای پیگیری پرونده، یا باید خود وراث طرح دعوا کنند یا از طریق وکیل دادگستری اقدام شود.
این روال قانونی طرح دعوا است، اما نحوه پیگیری شما بستگی به این دارد که مدارک اثبات مالکیت و نوع وکالت وراث چقدر کامل باشد.