آیا می تواند براساس شکایت نامه های قبلی پارکینگ ادعای کلاهبرداری بکند و قرارداد فروش را فسخ کند؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام واحدی با پارکینگ و انباری به فروش رساندم.
اینکه خریدار به بهانه اینکه تعداد پارکینگ های آپارتمان دارای شکایت هستن و من در مورد این مسئله به ایشان اطلاع ندادم قصد شکایت با عنوان کلاهبرداری را دارد.
لازم به ذکر است که پارکینگ واحد فروخته شده مشکلی ندارد اما بر تعداد پارکینگ آپارتمان پرونده مفتوح وجود دارد.

آیا می تواند با این دلیل و شکایت نامه های قبلی پارکینگ ادعای کلاهبرداری علیه من بکند و قرارداد فروش را فسخ کند؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر پارکینگِ فروخته‌شده متعلق به غیر نبوده یا قبلاً به فرد دیگری فروخته نشده باشد، شکایتِ کلاهبرداری رد می‌شود و صِرفِ ادعای کلاهبرداری یا وجود پرونده برای سایر پارکینگ‌ها دلیل بر فسخ قرارداد نیست.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

رد ادعای کلاهبرداری و بررسی شروط فسخ

چنانچه پارکینگ فروخته‌شده به دیگری تعلق نداشته و قبلاً هم واگذار نشده باشد، شکایت کلاهبرداری علیه شما رد خواهد شد. وجود پرونده یا شکایت درباره سایر پارکینگ‌های آپارتمان ارتباطی با موضوع نداشته و ادعای کلاهبرداری موجب فسخ خودبه‌خودی معامله نمی‌شود. برای مشخص شدن وضعیت فسخ معامله، متن و شروط قرارداد فروش باید مطالعه و بررسی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
علی زنجانی

علی زنجانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

با سلام
چنانچه پارکینگ مال کسی نباشد یا به کس دیگری فروخته نشده باشد شکایت کلاهبرداری ردمیشود.
درخصوص فسخ هم باید قراردادتان مطالعه گردد

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

شکایت کلاهبرداری رد میشود
بابت فسخ قرارداد باید به قرارداد مراجعه کنید

مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

با درود چنانچه پارکینگ فروخته شده به ایشان متعلق به غیر نبوده و یا قبلا به کسی فروخته نشده دادگاه شکایت ایشان را رد خواهد کرد.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید