آیا می توان کسی را از طریق پیامک تهدید کرد؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

یکی بهم پیام داده و اسم مرا گفته و بعد از آن پیام داده زندگی همش بکام آدم نیست و بعد از آن دوباره پیغام داده به زودی مرا میشناسی
آیا این مصادقی از جملات و کلمات تهدید آمیز می باشد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز جرم است و می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی و دادسرا شکایت کنید، اما برای تحقق تهدید، سوءنیت فرد و داشتن قدرت بر عملی کردن آن شرط است و پیامک به عنوان اماره نزد قاضی ارزیابی می‌شود.

اینکه پیام‌های دریافتی شما تهدید قطعی تلقی شود یا خیر، به قدرت و موقعیت ارسال‌کننده و تشخیص قاضی درباره سوءنیت او بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت از پیامک‌های تهدیدآمیز ضمنی

تهدید از طریق پیامک حتی به صورت ضمنی می‌تواند جرم و قابل پیگیری در دادسرا باشد. با این حال برای محکومیت فرد، وجود سوءنیت و توانایی او در اجرای تهدید ضروری است. پیامک‌ها در دادگاه به عنوان اماره در نظر گرفته می‌شوند و تصمیم نهایی درباره تهدیدآمیز بودن این جملات با قاضی است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
مهدی حمیدی

مهدی حمیدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲۷ نظر)

بله، ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌شود و این جملات به عنوان تهدید ضمنی و ایجاد مزاحمت، از طریق دفاتر خدمات قضایی قابل پیگیری و شکایت هستند.

اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

با سلام . دوست محترم مستحضر باشید ،یکی از شرایط مهم تهدید این است که تهدید کننده قدرت تهدید را داشته باشد و نیز تهدید کننده سو نیت داشته باشد تا جرم تهدید حاصل بشود. شما می توانید علیه ایشان در دادسرا شکایت کنید و برای اثبات آن نیز باید دلیل محکمه پسند داشته باشید صرف پیامک اماره ای است که فقط قاضی به آن توجه می کند.

موفق باشید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید