آیا موارد زیر ادله کافی برای طلاق محسوب میشود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

من و شوهرم پنج سال با هم زندگی کردیم، در یک دعوا ایشان منزل را ترک کردن و پس از یک ماه مغزی در را عوض کردن و من را منزل راه ندادن، بعد از دو ماه هم جهاز من را به مکان دیگری انتقال داد و خانه را تحویل دادن، من حق تعیین محل سکونت دارم، شکایت ترک انفاق دادم،دادگاه نفقه ماهی هفتصد و پنجاه نفقه تعیین کرده، ایشان برای سه ماه یک میلیون دویصت واریز کرده به حسابم،تمام تن ایشان پر از خودزنی با چاقو نیز هست، نتیجه ترک انفاقم چی میشه؟ و آیا من با این ادله میتوانم طلاق بگیرم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

ترک انفاق و رفتارهایی مثل خودزنی زوج در صورت اثبات می‌تواند از مصادیق عسر و حرج برای طلاق از طرف زوجه باشد. همچنین شکایت ترک انفاق می‌تواند به مجازات حبس زوج منجر شود.

امکان دریافت طلاق به این بستگی دارد که مدارک شما تا چه حد عسر و حرج و ترک انفاق را نزد قاضی به اثبات برساند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان طلاق در صورت اثبات عسر و حرج و ترک انفاق

مسائلی مانند نپرداختن کامل نفقه، بیرون کردن از منزل و رفتارهای زوج مانند خودزنی می‌تواند از دلایل عسر و حرج محسوب شود. در صورت اثبات این موارد با ادله کافی در دادگاه، امکان تقاضای طلاق وجود دارد. همچنین در صورت محکومیت زوج در شکایت ترک انفاق، نتیجه آن می‌تواند مجازات حبس برای او باشد. افزون بر این، امکان طرح دادخواست استرداد جهیزیه، مطالبه مهریه و الزام زوج به تهیه مسکن مستقل نیز مطرح است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

نتیجه شکایت ترک انفاق شما حبس برای زوج است ، بهتر است مهریه را مطالبه کنید و در خصوص جهیزیه دادخواست استرداد جهیزیه به طرف زوج بدهید و به جهت طلاق نیز رفتار زوج و خودزنی های ایشان را دلیل عسر و حرج قرار دهید تا بتوانید طلاق بگیرید .

مجتبی تقی زاده

مجتبی تقی زاده

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۴ نظر)

بله ترک انفاق یکی از دلایل عسرحرج میتواند باشد که در دادگاه قابل استناد می باشد.پیشنهاد من اینکه قبل از هراقدامی به مرکز مشاوره ای رفته وراهنمایی برای سازش وساختن زندگی دریافت کنید درصورت عدم موفقیت به دادگاه مراجعه کنید

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
در صورت اثبات عسروحرج امکان تقاضای طلاق دارید و همچنین میتوانید الزام ایشان به تهیه منزل مشترک در محل مورد نظرتان را بدهید

سارا علیپور

سارا علیپور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۷ نظر)

سلام
در صورتیکه بتوانید عسر و حرج خود را با ادله ی کافی اثبات نمایید میتوانید جهت طلاق اقدام کنید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید