آیا عموم با اثبات اینکه به طرف پول میداده در ازای اجاره کارت بانکی میتونه از جرمش تبرئه بشود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

با سلام
از عموی من به عنوان گرفتن کارت بانکی از یک نفر و به اتهان کلاهبرداری شکایت شده و به دلیل حضور نیافتن در بازپرسی حکم جلب صادر شده اونی که کارت داده در ازای دادن کارت بانکیش پول از عموم دریافت میکرده یعنی کارتش رو اجاره داده به عموم خواستم بدونم ایا عموم با اثبات اینکه به طرف پول میداده در ازای اجاره کارت بانکی میتونه از جرمش تبرئه بشه یا نه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

در حال آماده‌سازی

پاسخ‌های وکلا در حال جمع‌بندی است؛ چند لحظه دیگر همین‌جا نمایش داده می‌شود.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثر اثبات اجاره کارت بانکی در اتهام کلاهبرداری

اگر شکایت از سوی خود صاحب کارت مطرح شده باشد، با اثبات رابطه قراردادی و توافق بر سر اجاره کارت، موضوع از جنبه کیفری خارج شده و جنبه حقوقی پیدا می‌کند. در غیر این صورت، برای تبرئه از اتهام کلاهبرداری، علاوه بر اثبات اجاره کارت، لازم است ثابت شود که وجوه واریزی به حساب برای او نبوده است. در مجموع، نتیجه این موضوع به بررسی دقیق مفاد توافق بین طرفین بستگی دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

اگر شکایت از سوی صاحب کارت مطرح شده باشد با اثبات رابطه قراردادی میان طرفین ، موضوع از وجه کیفری خارج شده و نیازمند طرح دعوی حقوقی خواهد بود .

فردین حسین نژاد

فردین حسین نژاد

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۹۸۱ نظر)

"با سلام"
میبایست مفاد توافق بررسی گردد

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام...میبایست مفاد توافق بررسی گردد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید