آیا رای پیوست شده سابقه کیفری می شود و نحوه رفع اثر آن چیست؟

پرسیده شده ۸ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
احتراما به استحضار می رساند که اینجانبان هیات مدیره یک برج مسکونی در تهران بودیم که یکی از ساکنین از ما شکایت کرده و رای پیوستی علیه ما صادر گردید.لطفا به سوالات بنده پاسخ دقیق و صریح جهت تصمیم گیری و اقدام ارائه بفرمایید.
1- با توجه به حساسیت شغلی اینجانبان آیا رای صادره در صورت واریز مبلغ جریمه در سابقه کیفری ما ثبت شده و در صورت استعلام از پلیس بعلاوه 10 جزو سابقه ما درج می شود؟
2- اگر جزو سابقه درج می شود روش رفع اثر آن چیست و اگر راه قانونی دارد لطفا وکیل متخصص این امر را به بنده معرفی کنید؟
متن رای صادر شده
شاکی:آقای 000وکالت آقای
متهمین:
اتهام خیانت در امانت و تصرف عدوانی و جعل و تحصیل مال نامشروع
رای دادگاه
در خصوص اتهام آقایان 000000همگی با وکالت آقای دایر بر خیانت در امانت دادگاه با عنایت به شکایت شاکی ، صورتجلسه مجمع عمومی ، اظهار نامه عزل بازرسی و امضاء هیات مدیره ،اسناد حاکی از تحقق امانت، تامین دلیل صورت گرفته ،صورت جلسه هیئت ارشد سنی و دفاع بلاوجه متهمین اتهام انتسابی را نسبت به ایشان محرز و مسلم دانسته بنابراین بااستناد به ماده 674 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1375 و با اعمال ماده 38 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 به لحاظ وضع خاص متهمین و فقدان سابقه کیفری هرکدام را به پرداخت مبلغ پنج میلیون ریال به عنوان جزای نقدی به نفع صندوق دولت محکوم می نماید و اعلام می دارد که رای صادره حضوری بوده و ظرف مدت 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر در محاکم محترم تجدید نظر استان تهران می باشد.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

محکومیت به پرداخت جزای نقدی در این پرونده جزو سوءپیشینه موثر کیفری محسوب نمی‌شود و در گواهی عدم سوءپیشینه درج نخواهد شد.

این حکم کلی برای این میزان مجازات است، اما درج سوابق داخلی در سامانه‌های قضایی ممکن است با گواهی عدم سوءپیشینه تفاوت داشته باشد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

عدم ثبت جزای نقدی به عنوان سوءپیشینه موثر

با توجه به اینکه مجازات تعیین‌شده در دادنامه جزای نقدی است، این محکومیت سوءپیشینه موثر کیفری به شمار نمی‌آید. بنابراین در گواهی عدم سوءپیشینه‌ای که از طریق پلیس به علاوه ۱۰ صادر می‌شود اثری از آن درج نخواهد شد و مشکلی از بابت محرومیت از حقوق اجتماعی ایجاد نمی‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
سها آگهی

سها آگهی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۱۷۶ نظر)

خیر سوء پیشینه موثر برای شما منظور نخواهد شد.

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام.....خیر سوء پیشینه موثر برای شما منظور نخواهد شد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید