آیا راهی وجود داره سه سال حبسم به جزای نقدی یا تعلیقی یا هر چی که جایگزین زندان باشه تغییر کنه؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۱ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام وقتتون بخیر
عذرخواهی میکنم مزاحم‌ شدم
چند دقیقه اگه بزرگواری کنید پیام بنده رو بخونید منت گذاشتین
بنده جوانی ۲۸ ساله متاهل و دارای یک فرزنده تو راهی هستم
متاسفانه سه سال پیش به من تهمتی در عنوان سرقت زدن که هر چی من دلیل بر بی گناهیم ارائه کردم و شاکی هیچ دلیلی برای شکایتش ارائه نکرد ولی چون اشنا و پارتی داشت در اخر دادگاه بنده رو به شش سال حبس تعزیری محکوم کرد که در تجدیدنظر به سه سال تغییر کرد. الان پرونده در مرحله اجراس. اما با توجه به وضعیت خانوادگیم که در خانواده فرهنگی که هم پدرم و هم پدرخانمم بازنشسته اموزش و پرورش هستن و به خاطر ابرو و بچه ای که دو ماهه دیگه به دنیا میاد ، میخواستم از شما بزرگوار راهنمایی بگیرم که ایا راهی وجود داره سه سال حبسم به جزای نقدی یا تعلیقی یا هر چی که جایگزین زندان باشه تغییر کنه ؟
با توجه به اینکه بنده هم جوانم هم تا حالا هیچ سابقه ای نداشتم هم تو راهی دارم که باید بالاسر همسر و فرزندم باشم هم به خاطر ابروی خانوادگیم که خانواده با ابرو و فرهنگی هستیم و اینکه زندان جای من نیست، منی که حتی خلافکار از نزدیک ندیدم و از جلوی کلانتری هم رد نشدم. زندان جای کسایی هست که خلافکارن و زندان خونه ی دومشونه. ولی من به اینجور جاها عادت ندارم و دوام نمیارم و اینده ی روشنی در انتظارم نیس.
حالا از شما به عنوان برادر بزرگتر خواهشی دارم که اگر امکانش هست و راهی وجود داره که زندان رفتنم با حکم دیگری تغییر کنه ممنون میشم راهنماییم کنید. اگر هم نیاز هست بفرمایید حضوری خدمت برسم یا عکس حکم دادگاه رو براتون بفرستم. منتظر جواب شما هستم

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با توجه به قطعی شدن حکم، امکان تبدیل حبس به جزای نقدی وجود ندارد، اما در صورت نبود سرقت مسلحانه یا مقرون‌به‌آزار می‌توانید تقاضای تعلیق اجرای مجازات کنید یا پس از گذراندن یک‌سوم حبس درخواست آزادی مشروط بدهید.

این شرایط کلی است و امکان استفاده از تعلیق به نوع دقیق سرقت در دادنامه شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان تعلیق یا آزادی مشروط در حبس سرقت

با قطعی شدن حکم در مرحله تجدیدنظر، پرونده در اجرای احکام قرار دارد و حبس مستقیما به جزای نقدی تبدیل نمی‌شود. با این حال، اگر نوع سرقت شما مسلحانه یا مقرون به آزار نبوده باشد، می‌توانید درخواست تعلیق مجازات بدهید. همچنین پس از تحمل یک‌سوم از مدت مجازات سه سال حبس، امکان تقاضای آزادی مشروط برای شما وجود خواهد داشت.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۱ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
حمزه مرادی نژاد

حمزه مرادی نژاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۳۴۷ نظر)

سلام
باتوجه به قطعیت حکم شما پس از تحمل یک سوم مجازات مورد حکم می توانید درخواست ازادی مشروط یا اگر سرقت شما سرقت مسلحانه یا مقرون به آزار نبوده درخواست تعلیق مجازات بدهید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید