آیا در صورتی که ارزش خودرو پایین تر از مبلغ بنده باشه امکان صدور رای بازدشت شخص وجود دارد؟
سلام بنده براساس شکایتی مبلغ ۲۰ میلیون تومان طلب دارم و در این راستا خودرو شخص مورد نظر را که یک پیکان وانت مدل ۸۹ بود توقف سندی کردم البته بنده ساکن تهران هستم و ان شخص هم ساکن تهران ولی خودرو پلاک شیراز هست سوال من اینه در صورتی که رای به مصادره خودرو باشه با توجه به اینکه بنده از محل فعلی خودرو خبر ندارم چقدر طول میکشه این خودرو به نفع بنده به فروش برسه ایا در صورتی که ارزش خودرو پایین تر از مبلغ بنده باشه امکان صدور رای بازادشت شخص وجود دارد؟
جمعبندی پاسخ وکلا
فروش خودرو و مزایدهٔ آن منوط به توقیف فیزیکی است و زمان مشخصی ندارد. در صورت کمتر بودن ارزش خودرو از مبلغ طلب، برای مابقی طلب امکان صدور حکم جلب وجود دارد، هرچند برخی وکلا پیشنهاد میکنند برای تسریع در جلب، ابتدا پلاک رفع توقیف شود.
این روال کلی وصول طلب است و وضعیت پروندهٔ شما به این بستگی دارد که آیا امکان پیدا کردن و توقیف فیزیکی خودرو را دارید یا خیر.