آیا دادگاه حق داره این گواهی رو در اختیار خانمم یا وکیلش قرار بده؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

باسلام
سوالی داشتم.من پرونده شکایت تمکین کردم علیه خانمم.قاضی منو فرستاد پزشکی قانونی برای سلامت روانی به درخواست خانمم.اونجا خانمم اشنا پیدا کرده و روانپزشک مواردی علیه من نوشته.
آیا خانمم میتونه از این گواهی برعلیه من در سایر پرونده ها استفاده کند و رایی علیه من بگیرد؟
تمکین اول من رد شد بر پایه همین گزارش حتی تو تجدید نظرم فرصت درخواست کمیسیون ۳نفره ندادند.ایا تو شکایت تمکین دوباره میتونم درخواست کمیسیون ۳نفره یا پزشکی قانونی مجدد بدم؟
ممنون که به هر۳ سوالم جواب میدین.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

دادگاه می‌تواند رونوشت نظریه پزشکی قانونی را در اختیار همسرتان بگذارد و استفاده از آن در پرونده‌های دیگر به تشخیص قاضی بستگی دارد. دعوای تمکین امکان طرح دوباره دارد و می‌توانید مجدداً تقاضای معاینه و کمیسیون پزشکی قانونی کنید.

امکان طرح مجدد دعوا قطعی است اما تأثیر آن گزارش بر سایر دعاوی، به نوع پرونده جدید و نظر قاضی آن پرونده بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان طرح مجدد تمکین و بررسی گواهی پزشکی قانونی

اخذ رونوشت گواهی پزشکی قانونی توسط همسر شما یا وکیل ایشان بلامانع است. استفاده از این گواهی در سایر دعاوی امکان‌پذیر بوده و اگر قاضی آن را از موارد عسر و حرج بداند می‌تواند مبنای حکم طلاق قرار گیرد. با این حال دعوای تمکین مشمول امر مختومه نیست و می‌توانید دادخواست تمکین را دوباره مطرح نمایید. در پرونده جدید این حق برای شما محفوظ است که تقاضای بررسی مجدد و ارجاع به کمیسیون پزشکی قانونی را ثبت کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

اولا درخواست همسرتان برای اخذ کپی از نظریه پزشکی قانونی بلامانع است .
ثانیا استفاده از این گواهی در پرونده دیگر و تاثیر آن در نتیجه پرونده بستگی به تشخیص قضات رسیدگی کننده به آن پرونده ها دارد .
ثالثا درخواست الزام به تمکین را میتوانید مجددا مطرح نموده و تقاضای بررسی و معاینه مجدد پزشکی قانونی را بنمایید .

امین جلیلوند

امین جلیلوند

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۲ نظر)

سلام این حق اعتراض در مراحل بعد برای شما محفوظ است

محمدجواد خسرو نوبری

محمدجواد خسرو نوبری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۱ نظر)

با سلام
بله دعوی تمکین مشمول امر مختومه نبوده و امکان طرح مجدد آن وجود خواهد داشت و در رابطه با نظریه پزشکی قانونی که در اختیار همسرتان می باشد چنانچه به تشخیص قاضی از موجبات عسر و حرج ایشان باشد می توانند حکم به طلاق علیه شما دریافت نمایند .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید