آیا جرم مزاحمت دارای سو پیشینه است؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام.من سال گذشته به ج م مزاحمت علیه بانوان و اطفال به جزای نقدی سی میلیون ریال بدل از 6 ماه حبس و 50 ضربه شلاق تعزیری محکوم شدم.الان برای اداره سوئ پیشینه میخان میتونم بگیریم یا اینکه چند سال بعد از سوابق پاک میشه.اصلا پاک میشه یا نه. خیلی ممنون از شما.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

محکومیت به جزای نقدی بدل از حبس و شلاق برای جرم مزاحمت، سوءپیشینه موثر کیفری محسوب نمی‌شود و نیازی به گذشت زمان برای پاک شدن ندارد.

این پاسخ بر اساس مجازاتِ نقدیِ بدل از حبس در پرونده شماست و نوع دقیق محکومیتِ درج‌شده در دادنامه وضعیت نهایی را مشخص می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

محکومیت مزاحمت با جزای نقدی سوءپیشینه ندارد

با توجه به اینکه مجازات شما به جزای نقدی تبدیل شده است، این محکومیت سوءپیشینه موثر کیفری ایجاد نمی‌کند. برای دریافت گواهی عدم سوءپیشینه نیازی به گذشت مدت‌زمان خاصی ندارید. شما می‌توانید بدون نگرانی برای دریافت گواهی سوءپیشینه به مراجع مربوطه مراجعه کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

با عنایت به موضوع سوال شما دارای سوپیشینه نیستید و نیازی به گذشت مرور زمان نیست

موید باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

شما دارای سوپیشینه نیستید و نیازی به گذشت مرور زمان نیست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید