آیا تجاوز جنسی از راه مقعدی را بعد از شش ماه می توان ثابت کرد؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۳ پاسخ ثبت شده

سلام خواهش می کنم کمکم کنید
اگر پسری ۶ ماه قبل به دختری از مقعد تجاوز کند،به طوری که مایع منی ان پسر وارد بدن دختر شود و ان دختر ،پسر را بشناسد ایا می توان بعد از ۶ ماه ثابت کرد که ان پسر کیست؟ ایا می تواند بعد از ۶ ماه شکایت کند؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

وکلا به این پرسش پاسخ ماهوی نداده‌اند و صرفاً به قدیمی بودن زمان طرح سوال اشاره کرده و پیشنهاد مشاوره تلفنی داده‌اند.

پاسخ به امکان اثبات یا شکایت پس از گذشت شش ماه، به شرایط و مدارک خاص پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

بررسی امکان شکایت و اثبات بعد از شش ماه

وکلا در پاسخ‌های ثبت‌شده به ماهیت این پرسش و مسائل مربوط به پزشکی قانونی نپرداخته‌اند. آنها صرفاً اعلام کرده‌اند که سوال قدیمی است و برای بررسی دقیق باید مشاوره انجام شود. بنابراین برای مشخص شدن وضعیت امکان شکایت یا نحوه اثبات، بررسی جزئیات توسط متخصص لازم است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۳ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
امیر ضیغمی

امیر ضیغمی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۴۹۷ نظر)

با درود فراوان
بدلیل اینکه زمان طرح سوال شما مربوط به سالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید ، میتوانید از طریق مشاوره تلفنی مجدد سوالتان را مطرح نمایید تا بصورت رایگان به آن پاسخ داده شود .
با احترام

شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

طرح سوال برای دوسال پیش هست

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

.....طرح سوال برای دوسال پیش هست

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید