آیا بدون داشتن حکم مرجع قضایی یعنی محکوم شدن بنده در دادگاه ذیصلاح حق چنین کاری را دارد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

سلام ، بنده کارمند دانشگاه هستم چندی پیش بازرسی استان جهت بررسی به دانشگاه و پس از بررسی به عنوان پیشنهاد به حراست اعلام کرده است که بنده چون خلاف قوانین و مقررات استخدامی حق مدیریت دریافت نموده ام لذا یک چهارم از حقوق بنده کسر گردد . حال اینکه آیا بدون داشتن حکم مرجع قضایی یعنی محکوم شدن بنده در دادگاه ذیصلاح یا هیات تخلفات ریاست دانشگاه حق چنین کاری را دارد ؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

دانشگاه می‌تواند حقوق شما را بر اساس گزارش بازرسی کسر کند، اما شما حق دارید نسبت به این تصمیم در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

این اقدام اداری قابل اجراست، ولی پذیرش یا ابطال آن در دیوان عدالت اداری به جزییات ابلاغیه و مستندات کسر حقوق بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان کسر حقوق و پیگیری در دیوان عدالت اداری

دانشگاه می‌تواند بدون صدور حکم از مرجع قضایی یا هیات تخلفات، بر مبنای نظر بازرسی اقدام به کسر حقوق کند. با این حال، اقدام دانشگاه مانع حق پیگیری قانونی شما نخواهد بود. برای اعتراض به این موضوع، شما می‌توانید دادخواست خود را در دیوان عدالت اداری ثبت و پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
علی تهرانی ساعی

علی تهرانی ساعی

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۷۱۳ نظر)

سلام
بله حق دارند
ولی شما حق دارید نزد دیوان عدالت اداری شکایت کنید

فاطمه شادمانی

فاطمه شادمانی

کارشناس حقوقی

سلام
بله می توانند چنین کنند.به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید