آیا بدون اجازه و رضایت شاکی میشود ماشین را از پارکینگ خارج کرد؟

پرسیده شده ۱۱ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با عرض سلام و روز بخیر خدمت شما.لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
عرضم به خدمت شما که من اوایل خرداد ماه تصادف کردم.من موتور سواربودم و وانت پیکان طرف مقابل که در نهایت وانت پیکان مقصر شناخته شد.بعد اون حالا من بیمارستان رفتم و عمل جراحی و بعد از یک مدت آمدم خونه.در ضمن ناحیه آسیب دیدگی من خوردشدگی نی بزرگ و نی کوچک پای چپ هست.اما بعد از چند تماس تلفنی اون آقا با ما توی حرفاش میخواست به ما بگه من یک کارگر ساده توی یک شرکت هستم.این شرح کامل موضوع.

سوال 6: بعد از تصادف موتور و ماشین توسط راهنمایی و رانندگی توقیف و رفت توی پارکینگ.حالا هنوز جلسه اول دادگاه ما برگزار نشده و مقصر یک ماه و نیمه ماشینشو دراورده بدون اجازه شاکی.ایا بدون اجازه من میتونه ماشین در بیاره؟چطوری میتونه؟ایا قانونی هست؟ یا پارتی بازی کرده؟ حالا من میتونم ازش شکایت کنم و ماشینو توقیف کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

ترخیص خودروی مقصر بدون رضایت شاکی تنها در صورتی ممکن است که دیه را پرداخت کرده باشد یا نزد مرجع قضایی وثیقه گذاشته باشد.

این قاعده کلی است و وضعیت ترخیص خودرو به این بستگی دارد که مقصر برای آزادی آن چه تأمینی به دادسرا ارائه داده است.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شرایط ترخیص خودروی مقصر تصادف بدون رضایت شاکی

طرف مقابل بدون جلب رضایت شما نمی‌تواند خودرو را به سادگی از پارکینگ خارج کند مگر اینکه دیه را پرداخته باشد یا با دستور قضایی و تودیع وثیقه معتبر خودرو را ترخیص کرده باشد. بنابراین اگر او با قید وثیقه ماشین را درآورده باشد، اقدامش قانونی بوده و نیازی به رضایت شما نداشته است. برای بررسی امکان توقیف مجدد، باید پرونده و نوع تأمین ارائه‌شده توسط مقصر در دادسرا بررسی شود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

خیر ایشان در صورتی میتوانند خودروی خود را از پارکینگ خارج نمایند که یا رضایت شما را جلب نموده باشند و یا دیه را پرداخت کرده باشند و یا با قید وثیقه مبادرت به این عمل نموده باشند.

موید باشید

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

.خیر ایشان در صورتی میتوانند خودروی خود را از پارکینگ خارج نمایند که یا رضایت شما را جلب نموده باشند و یا دیه را پرداخت کرده باشند و یا با قید وثیقه مبادرت به این عمل نموده باشند.

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید