آیا با سفته می‌توان حکم جلب و انسداد حساب بانکی گرفت؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

باسلام بنده طی یک قرار داد سرمایه گذاری اقدام به مضاربه با سود مشخص به مبلغ ۳۵ ملیون تومان با فردی نمودم و جهت تضمین به همان مبلغ سفته به فرد سرمایه گذار تسلیم کردم و در ضمن مبلغ دریافتی از سرمایه گذار به حساب پدرم که مستمری بگیر میباشد و در قرار داد ذکر شده واریز شد و طی ۵ ماه مبلغ ۷ ملیون و ۵۰۰ هزار تومان سود نیز پرداخت کردم ولی متاسفانه دچار ضرر شدم و کل سرمایه را از دست دادم. سوال؟
۱. آیا سرمایه گذار می‌تواند حساب های بانکی من را مسدود نماید و اقدام به جلب من کند و یا فقط می‌تواند شکایت کند و دادگاه اقدام به تقسیط کند؟
۲.آیا سرمایه گذار می‌تواند حساب پدرم را مسدود نماید؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

سرمایه‌گذار می‌تواند با طرح دادخواست و درخواست تأمین خواسته، حساب‌های بانکی شما را مسدود کند و در صورت عدم معرفی مال، پس از صدور اجراییه امکان تقسیط از طریق اعسار وجود دارد. درباره پدرتان، اگر طبق قرارداد عمل شده و شما اقرار به دریافت وجه کنید، مسئولیت کمتری متوجه ایشان خواهد بود.

این روال کلی توقیف حساب با سفته است، اما نوع دادخواست طرف مقابل و متن دقیق قرارداد شما روی مسدودی حساب پدرتان اثر مستقیم دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان انسداد حساب با سفته و شرایط اعسار

سرمایه‌گذار می‌تواند با دادخواست مطالبه وجه سفته و درخواست تأمین خواسته، کلیه حساب‌های بانکی شما و اموالتان را تا سقف طلب مسدود و توقیف کند. در صورتی که مالی برای توقیف یافت نشود، پس از صدور اجراییه می‌توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید که ممکن است دادگاه بدهی را قسط‌بندی نماید. در مورد حساب پدرتان، چنانچه علیه ایشان دعوایی طرح شود، با توجه به ذکر شماره حساب در قرارداد و اقرار شما به دریافت پول، مسئولیت بسیار کمتری متوجه ایشان خواهد بود و در صورت محکومیت هرکدام، حق تقسیط محفوظ است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
محسن نریمانی ده نوی

محسن نریمانی ده نوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۳۱ نظر)

باطرح دادخواست و تقاضای تامین خواسته با هر نوع مدرکی اعم از سفته ،چک و یا رسید عادی وغیره امکان توقیف کلیه اموال منقول و غیر منقول و مسدودی کلیه حساب های بانکی و موسسات مالی و قرض الحسنه ها تا سقف مبلغ مورد مطالبه وجود دارد.

اگر مالی جهت توقیف وجود نداشته باشد در نهایت اجراییه صادر شده و محکوم علیه می تواند دادخواست اعسار و یا تقسیط از پرداخت محکوم به درخواست کند و ممکن است دادگاه محکوم به را تقسیط نماید.

محمد همتی پور

محمد همتی پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۲(۹ نظر)

اگر قرارداد دارید و در قرارداد شرط واریز به حساب پدرتان ذکر شده در هر حال مسئولیت کمتری متوجه ایشان با اقرار به دریافت شما خواهد بود البته اگر باظرفیت ایشان دعوایی مطرح گردد.
در صورت محکومیت هر کدام امکان تقسیط به درخواستتان وجود دارد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید