آیا با توجه به مشکل جنسی دادگاه حق طلاق را به ایشان میدهد؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۵ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

باسلام و احترام
۱ ساله که عقد کردیم ولی ۶ ماه پس از عقد همزمان دچار۲ بیماری خطرناک لوپوس و آنتی فسفو لیپید (بیماری مزمن و دایمی لختگی خون در تمامی ارگانها و عروق بدن) مثبت شدم که باعث مشکلات کلیه،بینایی، و نعوظ (به دلیل تاثیر بیماری بر روی سلولهای مغزی) و فراموشی و ضعف حافظه ... شده ام. دکترها تایید کرده اند که ممکنه دچار سکته مغزی، قلبی، آمبولی ریه و مرگ و بسیاری موارد دیگه بشم ماه گذشته هم دچار لختگی سراسری بدن شدم و الان هم در نعوظ و رابطه زناشویی مشکل دارم.
به همین دلیل تاکنون هیچ رابطه جنسی بین من و همسرم برقرار نشده و گواهی پزشک زنان مبنی بر باکرگی ایشان گرفتیم. همسرم برای مهریه اش اقدام کرده (۳۰۰ سکه) . من با این مشکلات و خرج داروها و درمان در شرف از دست دادن کارم هستم (کارمندم)، لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار میشه کرد. بنده ۴ تومان حقوقمه،۳ تومان قسط بانک میدم میمونه ۱ تومان هزینه زندگیم.
پرداخت مهریه به چه صورت میشود؟البته ایشان طلاق نمیخواهند فقط درخواست مهریه کرده اند.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

به دلیل باکره بودن همسر، تنها نصف مهریه به ایشان تعلق می‌گیرد. شما می‌توانید دادخواست اعسار بدهید تا با توجه به درآمد و هزینه‌های درمان، مهریه برایتان قسط‌بندی شود.

این قاعده کلی است، اما شرایط اثبات هزینه‌های درمان و میزان درآمد شما در تصمیم نهایی دادگاه برای تعیین اقساط تفاوت ایجاد می‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

تقسیط نصف مهریه به دلیل باکرگی و اعسار

با توجه به اینکه زوجه باکره است، مستحق دریافت نصف مهریه یعنی ۱۵۰ سکه خواهد بود. شما باید دادخواست اعسار و تقسیط مهریه را به دادگاه ارائه دهید و عدم تمکن مالی خود را با فیش حقوقی، اقساط بانکی و شهادت شهود ثابت کنید. دادگاه پس از بررسی درآمد و مخارج ضروری به ویژه هزینه‌های درمانی شما، مهریه را قسط‌بندی می‌کند. در صورت تغییر شرایط مالی در آینده نیز امکان ثبت دادخواست تعدیل اقساط وجود دارد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۵ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ابراهیم صفری

ابراهیم صفری

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۰۴ نظر)

با سلام
اولا متاسفیم برای مورد پیش امده .
دومابه دلیل باکره بودن ، زوجه مستحق نصف مهریه میباشد و در صورت عدم تمکن مالی زوج میتواند دادخواست اعسار به دادگاه ارایه نماید و با اعلام بدهی و اقساط بانکی و اظهارات شهود تعرفه ای شما بزرگوار ، دادگاه شما را معسر و پرداخت مهریه را بصورت اقساطی حکم صادر میکند و بعدد نیز میتوانید دادخواست تعدیل ارایه نمایید .

مونا عابدی

مونا عابدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۵۸۹ نظر)

سلام
به صورت اقساط میتوانید مهریه را پرداخت نمایید

منظر وزیری

منظر وزیری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۳ نظر)

دادخواست اعسار بدهید و با اثبات عدم تمکن مالی مهریه را به صورت اقساط پرداخت نمایید .

پریسا عطاریان

پریسا عطاریان

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۴۸ نظر)

باتوجه به اینکه باکره هستند مهریه ایشان نصف میگردد. میتوانید اعسار بدهید تا تقسیط شود

نمایش ۱ پاسخ دیگر وکلا
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

باید درخواست اعسار را مطرح کرده و تقاضای تقسیط مهریه را بنمایید . دادگاه با بررسی میزان درآمد شما و هزینه های صروری زندگی و همینطور هزینه های درمانی شما مبلغی را تعیین میکند تا با پرداخت آن بتوانید مهریه را بپردازید .

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید