آیا این شخص میتونه به عنوان مثال چند ماه دیگه پرونده رو به جریان بندازه یا این امکان وجود نداره؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام
شخصی از من در دادسرای جرایم رسانه و رایانه به اتهام نشر اکاذیب و توهین شکایت کرده بود
سپس با وساطت قرار برا این شد که رضایت دهد.
اکنون یک ابلاغیه برای من در سامانه ثنا آمده مبنی بر اینکه شاکی در شعبه حاضر نگردیده و با توجه به ماهیت قابل گذشت بزه مذکور و به لحاظ اینکه اوراق موجود در پرونده کفایت ادامه دادرسی را نمی نماید و به علت عدم کفایت ادله اثباتی، قرار منع تعقیب صادر می شود.
و مدت ۱۰ روزه فرصت داده شده که شاکی بتونه اعتراض کنه که الان بیش از ۲ ماه ازون تاریخ گذشته.
و همچنین نوشته پس از تایید دادستان پرونده از آمار کسر و بایگانی میشود. در صورت اعتراض به قرار از سوی شاکی جهت رسیدگی با حفظ بدل به مراجع صالح ارسال گردد.
با تشکر

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

با گذشت مهلت ۱۰ روزه و عدم اعتراض شاکی، قرار منع تعقیب قطعی و پرونده مختومه شده است. با این حال درباره امکان طرح مجدد شکایت جدید با همین موضوع اختلاف نظر وجود دارد.

این وضعیت کلی پرونده پس از گذشت مهلت اعتراض است، اما نحوه مختومه شدن و شرایط قانونیِ اقدام بعدی شاکی می‌تواند وضعیت را تغییر دهد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان پیگیری مجدد پس از قطعیت منع تعقیب

با توجه به اینکه مهلت ۱۰ روزه اعتراض گذشته و شاکی اعتراضی نکرده، قرار منع تعقیب قطعی شده و پرونده قبلی مختومه و بایگانی می‌شود. بنابراین شاکی نمی‌تواند همان پرونده را مجدداً به جریان بیندازد و خارج از وقت مقرر اعتراضی پذیرفته نیست. با این حال، پیگیری مجدد موضوع یا طرح شکایت جدید با همان عنوان شرایط قانونی خاصی دارد که توسط برخی وکلا ممکن دانسته شده است.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
خارج از وقت مقرر دیگر اعتراض پذیرفته نیست و پس از قطعی شدن قرار منع تعقیب پیگیری پرونده نیز شرایط قانونی خاصی دارد.

بیتا اخوان مدرس

بیتا اخوان مدرس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۳۷ نظر)

سلام.
خیر شاکی ۱۰ روز فرصت داشته که به قرار منع تعقیب اعتراض کنه لذا پرونده مختومه شده است‌

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۶٬۲۳۹ نظر)

درود بر شما، خیر، به دلیل عدم اعتراض شاکی در مدت مقرر، پرونده مختومه خواهد شد.

حسین عزیزی

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۴۲ نظر)

درود
خیر پرونده شما مختومه میشوذ

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

با توجه به قطعی شدن قرار صادره دیگر امکان جریان انداختن پرونده وجود ندارد ولی شاکی میتواند مجددا شکایتی با همین موضوع را مطرح و پیگیری کند .

محسن جعفری بریس

کارشناس حقوقی

۴٫۷(۱۴ نظر)

پرونده شما مختومه گردیده.و مدت اعتراض گذشته است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید