آیا این حرف ایشون به دادگاه تجدید نظر ربط داره یا نه؟

پرسیده شده ۵ سال پیش۹ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام
اینجانب اعسار از بابت مهریه دادم و رای دادگاه بدوی امد و ماه مشخص کردن که سکه بدم من اعتراض زدم که با توجه به حقوق کارگری و نیز با توجه به این که نفقه هم به زوجه میدم به دلیل حق حبس (باکره بودن) که تعداد ماه ها رو افزایش بدن در دادگاه تجدید نظر،، و از طرفی زوجه هم اعتراض زده و گفته که کاهش بدین ماه ها رو و گفته که زوج سهام عدالت دولتی دارن(سهام ۵۳۲ هزار تومانی که روش غیر مستقیم فعال هست)
آیا میتونه این سهام رو توقیف کنه؟
قبلا تامین خواسته داده و ۱/۴ حقوقم رو توقیف کرده و الان اینو به دادگاه تجدید نظر گفته!
و این که آیا دادگاه تجدید نظر میتونه به تاریخ هایی که مهریه در ثبت و اسناد بوده و ثبت و اسناد با مکاتبه هایی از راهنمایی و رانندگی و ثبت بیان کرده هیچ گونه ملکی و ماشینی پیدا نشد باز هم دستور استعلام برا ان زمانها رو بده،آیا وحدت رویه که در این باره هست معنا داره برا این موضوع یا نه؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

سهام عدالت دارای ارزش مالی است و امکان توقیف و انتقال آن بابت مهریه وجود دارد. همچنین دادگاه تجدیدنظر منع قانونی برای استعلام مجدد اموال ندارد.

این یک قاعده کلی است، اما نحوه اثرگذاری این اموال بر اقساط اعسار به مدارک و شرایط مالی پرونده شما بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان توقیف سهام عدالت بابت مهریه

سهام عدالت دارای ارزش مالی بوده و در صورت معرفی توسط زوجه، قابل توقیف و انتقال بابت مهریه است. زوجه هر زمان مالی از شما شناسایی کند می‌تواند درخواست توقیف آن را بدهد. همچنین دادگاه تجدیدنظر منع قانونی برای صدور دستور استعلام اموال ندارد، هرچند استعلام مجدد برای زمان‌های گذشته ممکن است فاقد وجاهت باشد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
میثم احمدی

میثم احمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

۵٫۰(۶٬۲۳۵ نظر)

درود بر شما، بله سهام نیز قابل توقیف است، دادگاه تجدیدنظر نیز در خصوص استعلام منعی نخواهد داشت، لکن برای آن زمان فاقد وجاهت است.

فهیمه صیاد

فهیمه صیاد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۶۳ نظر)

درود
سهام قابل توقیف است.

فریبا محمد

فریبا محمد

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۱۱۹ نظر)

امکان توقیف سهام وجود دارد

زهرا نوری توران پشتی

زهرا نوری توران پشتی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸ نظر)

سهام عدالت ارزش مالی دارد و قابل توقیف است .

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا
احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

در صورت معرفی سهام عدالت ، امکان توقیف و انتقال آن بابت بخشی از مهریه وجود دارد .

راحله شفیعی عربی

راحله شفیعی عربی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۹(۵۹۰ نظر)

درود
منع قانونی برای استعلام توسط دادگاه تجدیدنظر وجود ندارد . سهام قابل توقیف می باشد .

داود تاری

داود تاری

کارشناس حقوقی

۴٫۳(۳ نظر)

سهام و حتی حصه شرکا در شرکت نبز قابل توقیف است. و اما هر وقت زوجه مالی از شما به دست بیاورد میتواند درخواست توقیف اموال از بایت اخذ مهریه را بدهند.

الهام دامغانی ثانی

الهام دامغانی ثانیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۶۷۳ نظر)

با سلام و درود
سهام قابل توقیف است

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام و عرض ادب ،سهام عدالت ارزش مالی دارد و قابل توقیف است

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید