آیا اگر باعث سکته شخصی شویم قاتل او محسوب می شویم؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۴ پاسخ ثبت شده

سلام.ببخشید یه سوالی که سالهاست تو ذهنمه اینه که اگه یه کاری کنیم و یه فردی به خاطر کار ما سکته کنه و بمیره ایا ما قاتل اون فرد هستیم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر اقدامی مانند شوک دادن یا تحریک باعث سکته و فوت شخص شود، قتل محسوب می‌شود و عمدی یا غیرعمدی بودن آن به آگاهی از وضعیت فرد و قصد مرتکب بستگی دارد.

این قاعده کلی است اما عمدی یا غیرعمدی بودن سکته در پرونده شما، به آگاهی داشتن از بیماری یا ضعف طرف مقابل بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مسئولیت مرگ ناشی از سکته قلبی دیگری

اگر کاری انجام دهید یا حرف و خبری بدهید که باعث شوک، سکته و فوت دیگری شود، این اتفاق از نظر قانونی قتل محسوب می‌شود. در صورتی که کار شما نسبت به افراد عادی کشنده نباشد، اما به دلیل بیماری، پیری یا ضعف شخص منجر به فوت شود، ملاک عمدی بودن این است که شما به وضعیت خاص او آگاه بوده باشید. اگر از این وضعیت نامتعارف آگاهی نداشته باشید یا نوع رفتار فرق کند، نوع قتل از نظر عمدی یا غیرعمدی بودن و عنصر روانی تغییر پیدا می‌کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۴ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
شهریار پورحکیمی

شهریار پورحکیمی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۴۲ نظر)

هرگاه مرتکب قصد ارتکاب جنایت واقع شده یا نظیر آن را نداشته و کاری را هم که انجام داده است، نسبت به افراد متعارف نوعا موجب جنایت واقع شده یا نظیر آن، نمی شود لکن درخصوص مجنی علیه، به علت بیماری، ضعف، پیری یا هر وضعیت دیگر و یا به علت وضعیت خاص مکانی یا زمانی نوعا موجب آن جنایت یا نظیر آن می شود مشروط بر آنکه مرتکب به وضعیت نامتعارف مجنی علیه یا وضعیت خاص مکانی یا زمانی آگاه و متوجه باشد.
دراین صورت قتل عمد هست

توحید میدانی

توحید میدانی

کارشناس حقوقی

۴٫۹(۱٬۱۳۳ نظر)

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبله اگر تحریک یا یا اینکه شخص رو حرفی بزنید که منجر به انجام دادن کاری بشه و یا اینکه خبری رو به بدید که باعث شکه شدن آن شود و منجر به فوت گردد قتل محسوب می شود عمدی یا غیر عمدی بود ن آن هم و عنصر روانی بر می گردد .

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

با سلام ،نیاز ب بررسی دارد

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

سلام بر شما .....نیاز ب بررسی دارد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید