آیا انتقال سند قبل از درخواست اعسار فرار از دین محسوب میشود؟

پرسیده شده ۶ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

با سلام
اینجانب قصد دارم تقاضای اعسار بدهم آیا انتقال سند رسمی و برگ سبز خودروی بنده به برادرم قبل از درخواست اعسار فرار از دین محسوب میشود و مشکلی در روند اعسار پیش میاورد؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

اگر انتقال خودرو پس از صدور و قطعیت حکم محکومیت انجام شود، فرار از دین محسوب شده، قابل ابطال و جرم است؛ اما تا پیش از قطعیت حکم امکان انتقال وجود دارد هرچند در پذیرش یا نحوه تقسیط اعسار اثر منفی می‌گذارد.

اینکه معامله شما فرار از دین شناخته شود یا نه، دقیقاً به زمان انتقال نسبت به تاریخ صدور حکم قطعی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

اثر انتقال خودرو بر اتهام فرار از دین و اعسار

انتقال اموال تنها در صورتی فرار از دین محسوب می‌شود و جرم است که پس از صدور و قطعیت حکم محکومیت انجام گیرد. تا پیش از قطعی شدن دادگاه محکومیت، انتقال مال جرم فرار از دین نیست اما چنانچه اموال باقیمانده کفاف بدهی را ندهد، این معامله می‌تواند باطل شود. همچنین انتقال خودرو به برادرتان در آستانه اعسار، نظر دادگاه را در روند رسیدگی و نحوه تقسیط بدهی تحت تاثیر قرار می‌دهد و ممکن است طلبکار ادعای فرار از دین را مطرح کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
ابراهیم نصیری

ابراهیم نصیری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۵ نظر)

درود بزرگوار
انتقال اموال بعد از محکومیت قطعی به گونه ای که اموال باقیمانده کفاف بدهی را نکند یا موجب اعسار شما باشد، جرم است.
موید باشید

احسان عبدالهی

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

هرگونه نقل و انتقال اموال پس از قطعیت رای محکومیت در حکم فرار از دین بوده و قابل ابطال می باشد .

سعید ستوده پارسا

سعید ستوده پارسا

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۵ نظر)

انتقال مال بعد از قطعیت حکم فرار از دین محسوب می‌شود

محسن نریمانی ده نوی

محسن نریمانی ده نوی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۳۳۱ نظر)

تا زمانی که حکم قطعی در خصوص محکومیت صادر نشده است امکان انتقال وجود دارد. ولی این انتقال قطعا در نحوه تقسیط مهریه تاثیر خواهد داشت.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
فردین حسین نژاد

فردین حسین نژاد

کارشناس حقوقی

۴٫۸(۹۸۱ نظر)

"با سلام"
اگر شکایت از شما شده باشد و رای قطعی شده باشد بلی

مهدی مقدس

مهدی مقدس

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

سلام
با توجه به این که حکم محکومیت شما صادر شده است چنانچه طلبکار ادعای معامله به قصد فرار از دین بنماید به احتمال خیلی زیاد پذیرفته می شود

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید