آیا از فردی که برای ما مدرک جعل کرده می شود شکایت کرد؟

پرسیده شده ۹ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

سلام و خسته نباشید خدمت گروه فعال شما.
کسی هست که برای من مدرک دیپلم فنی جعل کرده و داده دست من چون قرار بود توی خارج از کشور استفاده کنم جعلش برام مهم نبود اما نشد ازش در خارج از کشور استفاده کنم و مجبور شدم در داخل ادامه تحصیل بدم.
حالا بخاطر جعلی بودن مدرک در داخل کشور مورد تایید نیست.
میخواستم بدونم هنگام شکایت از ایشون آیا پای من هم به عنوان همکاری در موضوع کلاهبرداری در جعل اسناد و مدارک گیر هست و یا خیر؟ (البته من از این مدرک جعلی در هیچ جایی استفاده نکردم و در واقع نتوستم کاری انجام بدم چون مدرک دیپلم یک مهر ناقص داشته).
البته ناگفته نماند شخص مورد نظر در شهر دیگری فعالیت میکنند.

ممنونم.

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان شکایت از جاعل وجود ندارد زیرا خود شما نیز به دلیل سفارش مدرک جعلی مقصر شناخته می‌شوید و دادگاه به این شکایت رسیدگی نمی‌کند.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

مسئولیت خریدار در شکایت از جاعل مدرک

وکلا صراحتاً اعلام کرده‌اند که شکایت از فرد جعل‌کننده امکان‌پذیر نیست. علت این موضوع آن است که خود شما نیز به عنوان سفارش‌دهنده مقصر شناخته خواهید شد. علاوه بر این، دادگاه به چنین دعوایی از سمت شما ترتیب اثر و اهمیت نمی‌دهد. بنابراین اقدام به شکایت می‌تواند پای خودتان را هم به پرونده باز کند.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
اکرم فرخ

اکرم فرخ

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۷۸۲ نظر)

خیر نمی توانید شکایت انجام بدهید چون خودتان هم مقصر شناخته خواهید شد.و دادگاه به دعوا اهمیت نمی دهد

موید باشید

محمد محمدی

محمد محمدیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱٬۱۹۰ نظر)

.....خیر نمی توانید شکایت انجام بدهید چون خودتان هم مقصر شناخته خواهید شد.و دادگاه به دعوا اهمیت نمی دهد

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید