آنان شکایت نموده اند و این از نظر بنده ایجاد پاپوش و تحت فشار قرار دادن اینجانب جهت رضایت در پرونده شکایت من از فرزندان آن خانم افغانستانی میباشد حال باید از لحاظ قانونی چه کنم؟

پرسیده شده ۳ سال پیش۹ پاسخ ثبت شده
ادامهٔ متن پرسش

با سلام خدمت جنابعالی حدودا دو ماه پیش متوجه شدم مستاجرم که قرار بود تخلیه کند بعد از تخلیه یه سری از وسایل خانه (لامپ،دوش حمام،سیم آنتن )را بهمراه خود برده است،شکایتی کردم و کارت عابر بانکی که نزد او داشتم را غیر فعال و دوباره کارت گرفتم که به سبب همین ایشان که از اتباع افغانستانی بودند بهمراه در محل کارم بنده را مورد ضرب و جرح قرار دادند و به بنده توهین و فحاشی ناموسی کردند و بنده مجدد شکایت نمودم و بعد از مدتی حدود ۲ هفته ای مادر ایشان به همراه یکی از آشنایان ایشان در محل کارم حضور یافتند برای بنده ایجاد مزاحمت و فحاشی نمودن که بنده به عوامل ۱۱۰ تماس گرفتم که بعد از حضور عوامل گشت آنان ادعا نمودن که بنده ایشان مورد ضرب و جرح قرار داده ام و به آنان توهین و فحاشی نمودم ،بنده صورت جلسه عوامل گشت ۱۱۰ را دریافت اما شکایت ننمودم زیرا شاهدی نداشتم اما آنان شکایت نموده اند و این از نظر بنده ایجاد پاپوش و تحت فشار قرار دادن اینجانب جهت رضایت در پرونده شکایت من از فرزندان آن خانم افغانستانی میباشد حال باید از لحاظ قانونی چه کنم؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

شما می‌توانید با استناد به صورت‌جلسه پلیس ۱۱۰ و معرفی شهود از خود دفاع کنید و در صورت وجود ادله، شکایت متقابل مطرح نمایید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

دفاع با صورت‌جلسه پلیس و معرفی شهود

در برابر شکایت طرف مقابل، با استناد به صورت‌جلسه عوامل ۱۱۰ و معرفی شهودی مانند همکاران حاضر در محل کار از خود دفاع کنید. همچنین در صورت در دست داشتن ادله اثباتی، امکان طرح شکایت متقابل بابت توهین و ضرب و جرح وجود دارد. این پرونده با پیگیری از طریق کلانتری تا زمان ارسال به دادسرا قابل تعقیب خواهد بود.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۹ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر

اعظم حاجی احمدی

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۵٫۰(۳ نظر)

سلام.وقت بخیر.یا توجه ب اینکه فرمودید در محل کارشما حاضرشدند و توهین و فحاشی نمودند،با استناد به صورتجلسه کلانتری و شهادت همکاران شما در محل کار،شکایت قابل پیگیری هست.

احسان عبدالهیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۶۰۲ نظر)

میتوانید با معرفی شهود از خود دفاع نمایید .

علیرضا زرینه پور

کارآموز وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۲۱ نظر)

بادرود
درصورت داشتن شاهد تعرفه نمایید

محبوبه سلبیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸ نظر)

سلام در این پرونده با توجه به دلایل خود دفاع نمایید و اگر ادله ای برای شکایت دارید شما هم شکایت متقابل را انجام دهید

نمایش ۵ پاسخ دیگر وکلا

فرشته نوری

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۱۴۱ نظر)

با سلام،شما می توانید با شهادت شهود از خود دفاع همچنین در مورد توهین و ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

حسین مظاهری تهرانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۴۸۴ نظر)

با سلام
در صورت وجود ادله اثباتی علیه ایشان شکایت مطرح کنید.

سعید قیطانی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۴۲ نظر)

سلام
می توانید در این خصوص طرح دعوا کنید

محمد سرفراز

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۱۷ نظر)

سلام .باتوجه به شهادت شهود و صورتجلسه کلانتری میتوانید از کلانتری طرح دعوا پیگیری کنید تا مرحله ارسال پرونده به دادسرا.

محمدرضا توکلی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۹(۲۷۷ نظر)

باسلام می توانید در این خصوص اقدام نمائید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید