آزادی فرد پس از جلب به چه صورت است؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۲ پاسخ ثبت شده

حکم جلب فردی را برای پرداخت بدهی ۱۰ میلیونی داشتم و وی را دیشب تحویل کلانتری دادم. امروز صبح به همراه مامور کلانتری به شورای حل اختلاف مراجعه کرده بودند و از آنجا با من تماس گرفتند و از آن جا که میدانستم قصدشان تلف کردن وقت من و تقاضای مهلت است مراجعه نکردم.
ظهر دیدم که آزاد شده بدون اینکه بدهی را به حساب دادگستری واریز کند. در چه صورت چنین موردی امکان پذیر است؟

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

آزادی بدهکارِ جلب‌شده بدون پرداخت بدهی، معمولاً با ثبت دادخواست اعسار یا واخواهی به رای غیابی همراه با معرفی ضامن و تودیع تامین امکان‌پذیر است.

اینکه کدام اقدام قانونی رخ داده به نوع رای اولیه و تصمیم مرجع قضایی بستگی دارد.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

امکان آزادی با اعسار، واخواهی و تودیع تامین

آزادی فرد جلب‌شده بدون پرداخت کامل بدهی معمولاً در دو حالت رخ می‌دهد. اگر رای غیابی بوده باشد، بدهکار می‌تواند واخواهی کند و شورا با اخذ تامین مناسب او را آزاد نماید. همچنین امکان دارد وی دادخواست اعسار داده باشد که در این صورت نیز با معرفی ضامن و قرار تامین آزاد می‌شود. برای آگاهی دقیق از علت آزادی باید پرونده را در شورا پیگیری کنید.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۲ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
ممکن است رای غیابی بوده باشد ایشان اقدام به واخواهی نموده باشد که در ان صورت شورا می تواند ضمن اخذ تامین اقدام به ازادی ایشان نماید
همچنین ایشان می توانند با ثبت دعوای اعسار و اخذ تامین ازاد شوند

محسن بنیادی

محسن بنیادی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱ نظر)

احتمالا با دادخواست اعسار و ضامنت ازاد شده اند

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید