آدم ربایی توسط کارفرما را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده ۷ سال پیش۶ پاسخ ثبت شده

سلام،من با فریب توسط راننده سرویس از کارگاه یک به کارگاه دو رفتم سپس کارفرما کارگاه راقفل کرد و بامن پرخاشگری کرد سپس همکار زن مرا مورد ضرب و شتم قرار داد در پایان کارفرما ضارب را با ماشین خود فراری دادو موبایل مراهم باخود برد،کارفرما آدم ربایی ساده انجام داده

جمع‌بندی پاسخ وکلا

هوش مصنوعی

امکان طرح شکایت کیفری بابت آدم‌ربایی، توقیف غیرقانونی و ضرب و جرح وجود دارد، اما تشخیص نهایی عنوان جرم بر عهده دادگاه است و نیاز به ادله کافی دارد.

امکان پیگیری قانونی برای همه وجود دارد، ولی سرنوشت شکایت به مدارک و شواهدی بستگی دارد که از این اتفاق در دست دارید.

پاسخ هوشمند بنیاد وکلا

هوش مصنوعی

شکایت آدم‌ربایی و توقیف غیرقانونی با داشتن ادله

در صورتی که مدارک کافی دارید، می‌توانید با تقدیم شکواییه به دادسرای محل وقوع حادثه، علیه کارفرما و راننده بابت آدم‌ربایی، توقیف غیرقانونی و ضرب و جرح شکایت کنید. مواردی مانند آثار جراحت یا شهادت شهود می‌تواند به عنوان دلیل استفاده شود. تشخیص نهایی این که عمل انجام‌شده مصداق آدم‌ربایی، توقیف غیرقانونی یا سایر جرایم است کاملاً با دادسرا و دادگاه خواهد بود. همچنین بر اساس نظر وکلا، آدم‌ربایی با خودرو از موارد مشدده محسوب می‌شود و در دادگاه مرکز استان بررسی می‌گردد.

این پاسخ به‌صورت خودکار تولید شده و جای مشاوره‌ی حقوقی با وکیل را نمی‌گیرد؛ پاسخ‌های وکلا در ادامه آمده است.

۶ پاسخ از وکلا و کارشناسان حقوقی

پاسخ برتر
یوسف وصفی

یوسف وصفی

کارشناس حقوقی

۵٫۰(۱ نظر)

با سلام و احترام
در صورتی که ادله ای برای اثبات ادعایتان دارید میتوانید با تنظیم و تقدیم شکایتنامه به دادسرای محلی که کارگاه در آنجا قرار دارد پیگیر موضوع شوید.
اصولا آدم ربایی بوسیله ی خودرو از مصادیق مشدده محسوب و در دادگاه کیفری مرکز استان مورد رسیدگی قرار میگیرد.
با این حال تشخیص و احراز آن با دادسرا و دادگاه است حسب مورد.
با سپاس

امین احمدی

امین احمدی

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۹۳ نظر)

سلام
شما اگر مورد آزار و اذیت و ضرب و جرح قرار گرفته اید و دلیلی دارید می توانید شکایت کنید تشخیص اینکه عمل مزبور مصداق آدم ربایی بوده یا نه با دادگاه است.

بهنام رفیعی ساران

بهنام رفیعی سارانهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۷(۴۸۰ نظر)

سلام
امکان طرح شکایت ضرب و جرح و توقیف غیرقانونی را دارید به شرطی که ادله کافی برای اثبات ادعا داشته باشید

مصطفی عباسی

مصطفی عباسیهویت این وکیل به‌صورت دستی توسط کارشناسان بنیاد وکلا احراز شده است.

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۴٫۸(۴۵۴ نظر)

با سلام اگر دلایل کافی نسبت به این موضوع از جمله آثار ضرب و جرح و یا احیانا شهادت شهدین وجود دارد نسبت به موارد ضرب و جرح و توقیف غیر قانونی و ادم ربایی علیه راننده و کارفرمای خود شکایت نمایید.

نمایش ۲ پاسخ دیگر وکلا
حسین حاجی زاده

حسین حاجی زاده

وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضاییه

۴٫۸(۵۸۵ نظر)

درود می توانید طرح شکایت ضرب و جرح و توقیف غیرقانونی را داشته باشید.

حسن آرین پور

حسن آرین پور

وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری

۵٫۰(۱۳۹ نظر)

اقدام ب طرح شکایت با ادله محکمه پسند کنید

پرسش خود را بفرستید؛ اولین وکیل آزاد در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهد.

پرسش حقوقی دیگری دارید؟

پرسش خود را رایگان مطرح کنید؛ وکلا و کارشناسان حقوقی بنیاد وکلا در کوتاه‌ترین زمان پاسخ می‌دهند.

پرسش جدید