شکایت از بی بند و باری به اوج رسیده هموطنان در خارج چگونه است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۰۹ #99625011

بنده میخواستم بگم که چرا با وجود قدرت بر افرادی امثال -----------------و هم اکنون -------------که آبروی کل کشور را برده اند ، چرا دستگیر نمی‌شوند و طبق مصوبه‌های قانونی مورد بازخواست قرار نمی‌گیرند. الان آتش این اشرار بهخ داخل کشور رسیده و خیلی از هواداران این افراد همچون همینها بی‌بند و باری‌هایی را در داخل کشور بخ راه انداخته اند کخ جمع کردن بساط آن از جنگ با عراق سخت تر شده . خواهشا به فکر این افراد باشید و اگه دستتون نمیرسه به مقامات بالاتر که می‌شناسید اطلاع بدهید .

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان پیگیری این مصادیق نمی باشد.

موضوع در ایران قابل پیگیری میباشد

باسلام
در صورتی که توافقی بین دو کشور جهت پیگیری و رسیدگی به جرایم وجود داشته باشد امکان پذیر است

با احترام
ممنوع الورود به ایران میشوند

با سلام و احترام
موضوع استرداد مجرمین از جمله مسائل پیچیده ای است که کشورها به این راحتی زیر بار آن نمی روند

جرائم داخل کشور قابل پیگیری است و متاسفانه به دلیل روابط سیاسی ایران با سایر کشورها ، در این خصوص همکاری به عمل نمی اید

قوانین کیفری سرزمینی هستند به جز در موارد خاص و باید در محل وقوع جرم اقدام شود و منظور شما از بی بند و باری مشخص نیست جهت هر نوع شکایت باید جرمی صورت بگیرد و شکایت کلی امکان ندارد.