آیا ایشان می‌توانند خانه را از من پس بگیرند با این بهانه که بنده به ایشان پولی پرداخت نکرده ام؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۴۷ #99269716

سلام ملکی در مسکن مهر بنام همسرم بوده که فاقد سند می‌باشد که بصورت قولنامه و وکالتی بفروش می‌رسد که بعد از مدتی ایشان ملک را به بنده فروختن و در قبال آن دلار دریافت کردند من در بنگاه و دفتر ثبت اسناد دو اقرار نامه مبنی بر پرداخت پول به ایشان دارم که امضا نموده اند

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود درصورتی که ایشان در اقرارنامه به دریافت ثمن اقرار نموده اند دیگر نمی توانند ادعایی داشته باشند.

سلام چنانچه ایشان در اقرارنامه دقیقا به موضوع مال و پرداخت وجه اقرار و تایید نموده است نمی تواند پس بگیرد موفق باشید

اگر ایشان اقرار به دریافت ثمن داده اند دیگر ادعایی نمی توانند داشته باشند

در صورتی که به دریافت دلار اقرار نموده باشد اقدامی از سوی آنان متصور نخواهد بود

با احترام فقط به طلب خود میرسید و تاخیرو یا وجه التزام مبلغ فوق اگر قرارداد نوشته باشید

درود
درصورتی که اقرارنامه مبنی بر پرداخت پول اگر چه ارز خارجی باشد جهت انجام معامله ملک بوده نمی تواندرجوع نماید

درود
اگر در خصوص پرداخت ثمن اقرارنامه تنظیم شده است، خیر نمی توانند.