دیه پسرم در سال ۹۹ چقدر میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۷۵ #98973746

باسلام وخسته نباشید میخواستم ببینم دیه پسرم چقدر میشه.حکم به پرداخت هفتاددرصدازدیات زیر:۸درصد دیه بابت ساییدگی (حارصه) پل بینی خلف لاله گوش راست-سمت راست پوست سر_بین دوابرو_سمت راست فک تحتانی_پشت دست چپ_ساق چپ وراست_ران سمت چپ_دو
عدد خلف آرنج چپ.۳ درصد دیه بابت جرح(دامیه) سمت راست پیشانی که با جوشگاه التیام یافته.۱درصد دیه بابت ارش نقص زیبایی در اثر جوشگاه درعضو اخیر ۱۵ درصد دیه بابت جرح آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ در محل شکستگی استخوان آهیانه ای سمت چپ(یک فقره منقله)۱درصددیه عدم رویش درصد ازموی سر_نیم درصد دیه بابت ارش تورم روی شانه چپ، و آخرسال ۹۹ تصادف کرده میخواستم ببینم رو سال ۹۹ حساب میکنند یا سال۱۴۰۰

مشاوره حقوقی دیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق محاسبات سایت اقدام نمایید

سلام. اجرای احکام کیفری محاسبه می کند.

باسلام توسط اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

درود
به نرخ روز پرداخت میگردد حدودصدو سی و شش میلیون تومان

با درود توسط اجرای احکام محاسبه میشود

با سلام میزان دیه توسط اجرای احکام محاسبه می شود

با سلام
.دیه توسط اجرای احکام محاسبه میشود