مگه نباید حکم تجدید نظر هم صادر بشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۰ #98578347

سلام یک پرونده کیفری داشتم چون امکان حضور در دادگاه را نداشتم دفاعیاتم را با لایحه فرستادم ولی رای غیابی صادر شد و متهم شدم برای اعتراض به رای هم لایحه ارسال کردم ولی اصلا توجه ای به لایحه های که فرستادم نکردن و حکم رفت برای اجرای احکام هیچ اشکالی از لحاظ زمانی لایحه نداشت مگه نباید حکم تجدید نظر هم صادر بشه؟
الان بی دلیل و بیگناه محکوم شدم باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه تجدیدنظرخواهی نموده اید قطعا باید رای صادر و قطعی شودتا ب احرا واصل شود

سلام
بعد از واخواهی امکان تجدیدنظر خواهی وجود دارد

بعد از واخواهی امکان تجدیدنظرخواهی هست.

ب سلام
حضوری پیگیری کنید واگر مهلت تجدید نظر خواهی منقضی نشده وتجدید نظر خواهی کنید

باسلام اگر از حکم تجدید نظرخواهی ننموده باشید حکم قطعی حواهدشد.

باسلام
بعد از واخواهی میتوانید در مهلت مقرر تجدیدنظرخواهی کنید بهتر است حضورا پیگیری نمائید

پس از واخواهی امکان تجدیدنظرخواهی وجود دارد.