آیا این موارد تعدی و تفریط محسوب میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۷ #98185258

بنده مالک هستم و مستاجر بدون اجازه من سرویس بهداشتی کانکسی، چاه فاضلاب به عمق دو متر، دفتر بدون در با داربست فلزی که دورتا دور آن چوب و سقف آن کاذب است و قسمتی دیگر را شیروانی ساخته است آیا این موارد جزو تعدی و تفریط محسوب میشود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نمی‌توان پاسخ قاطعی داد، بستگی به قرارداد فی‌مابین و مکان عین مستاجره و نوع شغل مستاجر دارد.

درود
بستگی به قرارداد فی ما بین شما دارد.

چنانچه خسارتی وارد نموده میتوانید طلب نمایید باید به قرارداد فی مابین رجوع کرد در صورتی که قید شده باشد هرگونه تغییرات ممنوع است.میتوانید شکایت کنید.

با سلام

با توجه به اینکه ذکر نکرده اید ملک مورد نظر چه انتفاع عرفی و قراردادی دارد، امکان اخذ تصمیم دقیق وجود ندارد

تحقق تعدی و تفریط قطعا بر مبنای نوع انتفاع ملک تعیین میگردد

سلام.لطفا توضیح کاملی درخصوص موقعیت و وضعیت مورد اجاره بفرمایید

مستاجر فقط می تواند از منافع مورد اجاره به همان نحوی که هنگام عقد قرارداد رویت شده استفاده کند و حق ایجاد تغییرات ندارد .

درود بر شما، چنانچه در قرارداد فی‌مابین مستاجر چنین حقی نداشتند، میتوانید هزینه ها را تقبل نکنید، یا خسارات وارده را مطالبه نمایید