با دریافت دیه از بیت المال تکلیف قاتل ناشناس و جستجو برای او چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۹ #98153498

با سلام
بعداز قریب به چند سال بی خبری از پرونده قتل پدرم ، هنگام ثبت نام در سامانه ثنا برا ی ثبت شکایت یک موضوع دیگر بعد از مدتی با ابلاغیه ای روبرو شدم که متن آن به این صورت است...
"دعوی ________ .. و... به طرفیت ناشناس ناشناس مبنی بر قتل عمدی"
علت حضور : ادای توضیح
بعد از مراجعه فهمیدم که قاضی مورد را قسامه تشخیص داده و چندین بار در طول چندین سال از ما خواسته شده که ۵۰ نفر از اقوام را جهت قسامه معرفی کنیم که بعلت تغییر محل سکونت هیچ گاه این ابلاغیه ها را مشاهده نکردیم و بعد از آن متهم از جرم قتل تبرئه شد و آزاد شد و حالا که چندین سال از این امر میگذرد دادگاه برای دریافت دیه از بیت المال به من ابلاغیه میدهد
حال سوال من این است آیا با دریافت دیه پرونده بسته شده و شناسایی قاتل رها میشود واگر اینطور است با وجود نیاز مالی جهت احقاق حق بهتر نیست که از دریافت دیه از بیت المال چشم پوشی کنیم؟
و سوال دو بعد از دریافت دیه از بیت المال آیا امکان شکایت مهتم به قتلی که چندین سال در زندان بوده ودر نهایت بعلت عدم اجرای قسامه توسط من تبرئه وآزاد شده ...از من بابت ادعای حیثیت و جبران خسارت وجود دارد؟
با تشکر فراوان از صبر و محبت شما

مشاوره حقوقی قتل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
متاسفانه پاسخگویی به سوال شما بدلیل پیچیدگی موضوع زمانبر و نیاز به خدمات حقوقی دارد
درصورتی که قاتل مشخص نباشد دیه از بیت المال پرداخت میشود و فرد میتواند اعاده حیثیت نماید

سوال شما نیاز به چند سوال و پاسخ از شماست ....از مشاوره تلفنی بنیاد وکلا با وکلای دادگستری مشورت نمایید