تصمیم قاضی چه میتواند باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۹ #97547313

سلام بنده با ۳۰ لیتر مشروب دست ساز حاوی الکل و اب و ۱۶۰ لیتر محلول آب و شکر گرفته شدم و در بازجویی اقرار کرده ام که ۳۰ لیتر با از شخصی بنام ... خریده ام و ۱۶۰ لیتر محلول آب و شکر که در حال تخمیر بوده و هنوز تبخیر نشده و فقط صرفا برای ازمایش بوده
و با توجه به پرونده اشتهاد محلی جمع کردم که بنده در شغل زنبور داری فعالیت دارم و ۱۶۰ لیتر محلول آب و شکر برای درست کردن غذا برای زنبور هایم است و ۳۰ لیتر حاوی الکل ۴۵ در صد برای ضد عفونی می باشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر بتوانید انکار نمایید حبس نمیشوید در غیر اینصورت مصادره اموال و نیز جریمه نقدی و حبس خواهید شد

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

.مجازات آن در قانون تعیین شده است.اما در این دست پرونده ها گزارش کشف که توسط مامورین تنظیم میشود مضافا محل وموقعیت کشف حائز اهمیت است...

با سلام
بستگی به شواهد و مدارکی دارد که به دادگاه ارایه نموده اید که بایستی بررسی و رویت گردد تا نظر نهایی اعلام شود
و نیز در صورتی که دادگاه شهود را برای شهادت به دادگاه بخواهد اظهارات بی ضد و نقیض شهود نیز در روند تبرئه شدن شما سهیم خواهد بود .

میتوانند آزمایش مایعات را بدید تا ماهیت و خلوص آن مشخص گردد و ضمنا بستگی به اظهارات شما در تحقیقات مقدماتی و بازجویی های دیگر دارد، با توجه به کشف مشروبات احتمال محکومیت زیاد است ولی اگر سابقه کیفری ندارید تخفیف تعلق میگیرد.

سلام درصورتی که مدارک و مستندات شما برای قاضی کافی و مورد قبول باشد و شواهد و قرائن هم دال بر عدم استفاده از الکل بعنوان مشروب بجهت شرب باشد، ممکن است بگونه ای دیگر تصمیم بگیرد قاضی .
ولی اگر مدارک کافی نباشد و قاضی حمل مشروب جهت شرب را اعلام کند به مجازات حمل مشروبات الکلی محکوم می شوید.

سلام درصورتی که مدارک و مستندات شما برای قاضی کافی و مورد قبول باشد و شواعد و قرائن هم دال بر عدم استفاده از الکل بعنوان مشروب بجهت شرب باشد ممکن است بگونه ای دیگر تصمیم بگیرد قاضی ولی اگر مدارک کافی نباشد و قاضی مصرب مشروب جهت شرب را اعلام کند به مجازات حمل مشروبات الکلی محکوم می شوید.