شکایت با شماره پلاک چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹,۰۶۴ #97355

سلام خانمی امروز پرید جلوی خودروی من و گفت چرا مزاحم میشی و شماره پلاک بنده رو برداشتن و گفتن ک شماره پلاک رو دادم ۱۱۰ و خودروی بنده رو توقیف میکنن. خواستم بدونم میتونن خودروی بنده رو توقیف کنن و از بنده شکایت کنن در صورتی ک هیچگونه مزاحمتی صورت نگرفته بود و ایا تلفنی امکان شکایت از شماره پلاک من را دارند و میتوانند برای من مزاحمت ایجاد کنند؟!؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید ثابت کند شما منکر شوید که اصلا نمیشناسید

سلام بنده مزاحمت خفت گیری انجام داده ام الان ۷ ماه است که دختر خانم اوایل انگار شکایت کرده است ولی من پرسیده ام اینطور جای نبود فلان کلانتری متوجه شده ام کسی دارد زنگ می زند و برای خانمم هم دچار مشکل شده ام مزاحمت پیش امد که اینطرف بوده است ایا از این خانم چطوری می توانم کناربره ام ایاامکان اش هست شکایت کند بعد امار ام داشته باشد ولی اسم فامیلم را بداند همسرام شماره اش روکه من جواب داده ام خانمم جواب داده که اشتباه گرفتید ا چیز ها امکان اش هست در صورتی که دختر خانم بامن دوست بوده است منزل ایشان بلده ام دوسه بار رفتم باش بیرون اسم اش هم بلده ام ایا امکان دارد بعد ۷ ماه شماره پبلاک خودرو بردارد بگوید شکایت ات می کنم ایا این چیز هست درصورتی که ارتباط داشتم من بهش امار ام کا مل گفتم درست چطوری می تونم زیر ماجرا بزنم

خیر امکان شکایت تلفنی وجود ندارد لذا اگر مدعی هستند که برای ایشان مزاحمتی ایجاد میکنید باید بتوانند این موضوع را اثبات کنند.