ایا بعد اینکه پول وصول شد میشه از شخص کلاه بردار هزینه وکیل رو گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۱ #96792136

سلام من پسرم ۳ سال پیش مبلغی پول برای یه نفر واریز کرده برای خرید ماشین از دیوار پیدا کرده بوده طرف گوشیشو خاموش کرده رفته شماره کارت به نام یک خانمیه ایا کسی هست بتونه پول زنده کنه و پولی که وکیل میگیره ایا بعد اینکه پول وصول شد میشه از شخص کلاه بردار گرفت ۱۰۰ میلیون ۳ سال پیش به الان بروز میشه؟ چقدر میشه؟ و بابت اون پول ما سود دادیم و ضرر کردیم و قرض کردیم حتی صدا های شخص کلاه بردار ضبط شده پیگیر شدیم صاحب حساب اصلا زیر بار نمیره و شخص کلاه بردار تهدید به کشتن و ادم ربایی کرده نمیشه یه جوری شکایت کرد مارو نشناسه؟ پیدامون نکنه به هر حال ما جایی زندگی میکنیم کوچیکه

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه و حق الوکاله وکیل تا میزان تعرفه قابل طرح است

با سلام،دادخواست مطالبه وجه از دارنده حساب بنماییدو از شخص کلاهبردار با ارائه مستندات در حد پیامک و ارسال شماره کارت مذکورو اماراتی مثل صوت و....اثبات مانور متقلبانه منجر به تحصیل پول می توانید شکایت کلاهبرداری کنید.

امکان مطالبه حقوقی هست اما کیفری مشمول مرور زمان شده مگر اینکه راجع ب تهدید و.. اگر هنوز ادامه دارد شکایت کیفری اقامه شود.

باسلام واحترام چنانچه ادله ومدارکی غیر از فیش واریزی دارید می توانید علیه آن شخص شکایت نمایید درغیر اینصورت صرفا دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحب کارت امکانپذیر است حق الوکاله به میزان تعرفه از محکوم علیه قابل مطالبه میباشد

با سلام
اگر مدارک دارید جهت خرید ماشین با اون فرد وارد مذاکره شدید و شماره حساب به شما داده می توانید شکایت کیفری کنید و هم مطالبه وجه حقوقی به طرفیت خانمی که پول را به حسابش واریز کردید
اما در هر حال متوجه می شود که شکایت از طرف شماست حتی اگر وکیل بگیرید

سلام بهتر است در این زمینه شکایت کنید در هر صورت امکان پیگیری کیفری با عنوان کلاهبرداری از شخص اصلی و مطالبه وجه به صورت حقوقی از دریافت کننده وجود دارد

با درود بله امکان وصول وجود دارد باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد