امکان گرفتن وکیل در شهرستان دیگر از طریق سامانه ای اینترنتی وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۲۲ #96579724

سلام ؛ سوال بنده این بود با توجه به همه گیری بیماری کرونا امکان نصب وکیل در شهرستان دیگر از طریق سامانه ای اینترنتی وجود دارد تا موکل برای عقد قرارداد وکالت به شهرستان مراجعه نکند؟؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ساکن تهران هستید بله امکانش هست ولی شهرهای دیگه فقط با وکالت محضری به هروکیلی که میخواهید دکالت بدین

با عرض سلام و ادب کاربر محترم اگر دوست یا فامیلی در شهرستان دارید با تصویرکارت ملی ایشان میتوانید در یکی از دفاتر اسناد رسمی به ایشان وکالت با حق توکیل بدهید تا نسبت به انعقاد قرارداد با وکیل مورد نظر شما اقدام نماید.

بله باتوجه ب راه اندازی ثبت قرارداد بین وکیل و موکل بصورت اینترنتی میتوانید با مراجعه ب درگاه خدمات قضایی عدل ایران adliran.ir نسبت ب این موضوع اقدام کنید

با درود
بله این امکان وجود دارد.

بله میتوانید با وکیل تلفنی صحبت و توافق کرده و با تنظیم وکالت محضری بنام ایشان ، وکالت دهید و نیازی به حضور در شهر مربوطه نیست

سلام ازطریق وکالتنامه الکترونیکی که در سایت عدل ایران وجود دارد میتوانید .

با توجه با راه اندازی سامانه الکترونیکی قرارداد بله