مقدار مهریه نسبت به کل حقوقم یا مقدار دریافتی محاسبه میگردد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۰۸ #96018668

باسلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز زوجه درخواست مهریه کرده از طرف دفتر اجرای ثبت و بنده کارمند هستم با اینکه زوجه رو طلاق ندادم باید یک چهارم حقوق رو پرداخت کنم یا یک سوم واگر امکانش هست ماده رو هم بفرمایین؟سوال دوم اینکه بنده مثلا کل حقوق برام زده ۸میلیون ولی خالص دریافتی حقوقم که پرداخت میشه ۴میلیون هست تشکر میکنم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک چهارم از پایه حقوق کسر خواهد شد.

با احترام طبق ماده ۹۶ قانون اجرای احکام از حقوق و مزایای کارکنان در صورتی که داری زن یا فرزند باشند ربع و الا ثلث توقیف می‌شود

سلام تا یک چهارم از مبلغ دریافتی قابل توقیف است

باسلام
وقت شما بخیر،یک چهارم ازحقوق دریافتی شماکسرخواهدشد.

با سلام
از مبلغ دریافتی کسر می‌شود

سلام یک چهارم از حقوق دریافتی کسر میگردد

با سلام چنانچه فرزندی نداشته باشید تا یک سوم از مبلغ دریافتی قابل توقیف است.