شکایت از پدر معتاد چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۸۶۲ #96016737

سلام من یه دختر ۲۰ ساله هستم پدرم مثبت ۲۰ سال که موتاد و اعتیاد به مواد مخدر داره
سرکار نمیره و خرجیمونو نمیده اگه ام پولی گیرش بیاد خرج موادش میکنه مادرم سرکار میره و خرج مونو میده حتی پدرم یه خونه اجاره نکردخ که ما توش زندگی کنیم
و هیچ مسیولیتی نسبت به ما نداره
باهاشم که حرف میزنی شروع میکنه به کتک کاری و دعوا و داد و بیداد
و میگه هر کاری میخوای بکنی بکن
همینه که هست
تهدید به مرگ میکنه منو مادرم و خواهرم و که از من ۵ سال کوچیکتره
تو خونه ای که مامانم با بدبختی رهن کرده یه اتاق و دربست برداشته
و صب تا شب اونجاست و مواد میکشه
مامانم میخواد جدا شه ولی گفته که طلاق مساوی با مرگ راستم میگه تو اتاقش چاقو داره دور و ورش
امروز باهاش حرف زدم که یا مثل یه پدر باش یا نباش الکی شروع کرد داد و بیداد و هوار و اینا مامانم و کتک زد و یه وسیله رو پرت کرد سمت منو باهاش زد به سرم طوری که گیج شده بودم شبا با داد و بیداد بیدارمون میکنه و شروع میکنه به دعوا دنبال بحث و جدل الکی به همه چی گیر میده حتی جای نمکدون
خونمونو کرده تو شیشه اصن من نمیخوام این ادم تو زندگی ما باشه هیچ کاری که واسم نکرده به کنار
اعصابم و به هم ریخته ابرومو برده مارو همه جا بی ابرو کرده با خاطر این ادم هیچ جا به ما خونه نمیده
این کمترین مشکل ماعه
من واقعا باید چیکار کنم با این ادم
من نمیخوام باشه تو زندگیمون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق تماس با ۱۱۰ و اخذ گزارش اقدام نمایید

"با سلام"
بهتر است موضوع را گزارش نمایید تا پلیس ایشان را به کمپ ارجاع نماید و مادرتان علاوه بر طلاق منزل فعلی را نیز تعویض نماید

با سلام
مخاطب گرامی؛ ضمن اظهار تاسف از مشکلات پیش آمده برای شما و خانواده پیشنهاد می گردد؛ مستند به ماده ۱۶ اصلاحی قانون مبارزه با مواد مخدر ایشان با دستور مقام قضایی برای مدت یک تا سه ماه در مراکز دولتی و مجاز درمان و کاهش آسیب نگهداری ‌شوند. تمدید مهلت برای یک دوره سه‌ ماهه دیگر با درخواست مراکز مذکور بلامانع است. به عبارتی این امر مستلزم شکایت کیفری در دادسرا بوده و سپس اجبارا به کمپ های مجاز دولتی برای مدت سه ماهه معرفی می گردند.