طلاق یکطرفه زوجه به نتیجه خواهد رسید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #95953718

با سلام مدت ۴ سال است همسرم برنمیگرده و۲ بار قبلا دادخواست طلاق یکطرفه زوجه کرده اما قاضی رد کرده دادخواستش رو و در دادگاه ترک انفاق به دادیار گفت من برنمیگردم تا قبل از کرونا نفقه اش رو دادم ولی الان ۶ ماهه ندادم راننده تاکسی هستم سالم میخام بدونم ۱ حکم جلب بابت مهریه و حل اختلاف صادر میشه ۲. ۴ ساله همسرم منو تنها گذاشته بخاطر رای دادیار بابت رد جرم ترک انفاق که نوشته زوجه در مواجهه حضوری اعلام نمود به منزل مشترک باز نخاهم گشت منم دیگه تمکین نزدم و خاهان باز گشت همسرم الان برای سومین بار دادخاست طلاق میده ایا دادگاه فقط بدلیل نپرداختن نفقه ۶ ماه بدلیل بیکاری زوج و کرونا طلاق صادر میکند یا نه؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در درجه اول آرزومندم اختلافات بوجود آمده ازز ندگی شما رخت بربندند و دوباره بهار سرسبز مهر و محبت به خانه شما برگردد.در غیر اینصورت گویا شما به پرداخت نفقه هنوز محکوم نشده ای در اینصورت و در ادامه هم با اوضاع و احوالی که در اظهارات همسرتان در دادگاه مشاهده می گردد اصلا شما تکلیفی به پرداخت نفقه نمی باشید که به استناد عدم پرداخت آن با تقاضای طلاق زوجه موافقت گردد.

شما باید دادخواست تمکین می دادی ،حکم تمکین صادر می شد و ناشزه محسوب ونفقه ای به او نمی رسید وحق طلاق هم به خاطر عدم پرداخت نفقه برای او ایجاد نمی شد