شرط غیر مدخوله بودن دوران عقد را نیز شامل می شود؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۱۲ #95698977

باسلام
خانمی که در دوران عقد با همسر رابطه جنسی برقرار کرده اند، بعد از طلاق می توانند تقاضای حذف نام ایشان را داشته باشند؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باازدواج مجددحذف نام همسر سابق امکان پذیر می باشد.

بله اگر دوباره ازدواج بکند می تواند نام همسر اولی خود را پاک کند .

با سلام در صورت ازدواج مجدد امکان حذف نام همسر سابق وجود دارد .

با سلام در صورت ازدواج مجدد ‌و به شرط باکره بودن در ازدواج اولی که در دوران عقد منجر به طلاق شده ،امکان حذف وجود داره

با سلام
در صورت ازدواج مجدد، امکان حذف نام همسر اول وجود دارد

اگر باکره نباشید تنها در صورت ازدواج مجدد امکان حذف نام همسر از شناسنامه وجود دارد،بله رابطه جنسی در دوران عقد را نیز شامل می‌شود

سلام خیر نمی تواند فقط با ازدواج مجدد