آیا شواهد و مدارک دروغ در دادگاه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #95581971

با سلام و خسته نباشید،
از عروسمون و خواهرش به علت ورود به عنف و ضرب و جرح و فحاشی و تهدید به قتل شکایت کردم و از فحاشی آنها در داخل کوچه شاهد دارم ولی از ورود آنها به منزل شاهدی ندارم چون در خانه تنها بودم اکنون آن ها از من به دروغ شکایت کردند که من به منزل آنها رفتم و شروع به فحاشی و تهدید کردم و الان آنها شواهد و مدارکی به دادگاه ارائه داده اند، خواستم بدانم شواهد و مدارک دروغ آنها در دادگاه قابل اثبات است؟
لطف کنید در این زمینه مرا بیشتر راهنمایی کنید، با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را خیلی به صورت کلی و مبهم توضیح داده اید ولی می توانید نسبت شهادت شهود و گواهان ارائه شده به دادسرا ایراد مطرح نمایید و ادله مستندات مدارک خود را نیز عنداللزوم ارائه دهید.

سلام
موضوع بستگی به ادله ایشان دارد و اگر دلیل انها مثالا شاهد باشد امکان جرح شهود را دارید