محاسبه دیه سوختگی هر دو پا چطور است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۷۳ #94605546

سوختگی درجه ۳ و ۳درصد پای چپ
سوختگی درجه ۳ و ۳ درصد پای راست
باهم چقدر میشود دیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر درصد سوختگی بدن از نوع درجه ۳ معادل ۱.۵ درصد دیه دارد

سلام هر درصد سوختگی از نوع درجه ۳ معادل یک ونیم درصد دیه کامل است از طریق محاسبات حقوقی اقدام نمایید

میزان دیه توسژ اجرای احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی محاسبه می شود

سلام وقت بخیر
میزان ذیه شما باتوجه به نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام خواهد شد.

سلام
تعیین میزان دیه بستگی به شرایط سوختگی دارد و میزان دیه حسب نظریه پزشکی قانونی بررسی و تعیین و اعلام می شود

درود
پزشکی قانونی درصد را تعیین می کند سپس از قسمت محاسبه حقوقی سایت محاسبه بفرمایید.

با سلام
دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی در دادنامه مورد حکم قرار میگیرد و در اجرای احکام محاسبه میگردد.