ازدواج با اجازه دادگاه چطور انجام بشه؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۳۹۰ #94204247

سلام بنده و خانمی چند سالی میشه همدیگر میخواهیم اما خانواده دختر به دلایل الکی ۲ سالی میشه اجازه نمی‌دهند

ممنون میشم راه های قانونی رو اعلام کنید و مدت زمانش رو که از طریق دادگاه عقد انجام دهیم؟؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،دختر خانم باید با معرفی کامل شما به طرفیت پدر گرامی دادخواست تجویز ازدواج به دادگاه از طریق دفتر خدمات الکترونیک ارائه نماید.

زوجه اگر دوشیزه هستند با ارائه گواهی بکارت، دادخواست تجویز ازدواج بعلت مصایقه ولی قهری را از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت نمایند

با سلام زوجه می‌بایست دادخواستی علیه ولی قهری کیش مبنی بر اجازه ازدواج با شما را مطرح نمایند

بااحترام
زوجه باید دادخواست تجویز ازدواج با اعلام مشخصات شما از طریق دادگاه اقدام نماید

دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهریه که بین آنها قرار داده شده ، پس از اخذ اجازه از دادگاه خانواده ، به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید

دختر باید با معرفی کیس مورد نظر به طرفیت پدرش دادخواست بدهد.

دختر باید با معرفی خواستگار به طرفیت پدر دادخواست بدهد.