امن میتونم یک ماه دیگه صبر کنم تا اگه یه ماه دیگه با ریش سفید نیومد اظهارنامه بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۵ #94123151

با سلام
بنده همسرم ۳۵ روز پیش بدون اجازه من زمانی که من سر کار بدوم فقط بخاطر یک داد زدن ساده توسط پدر و مادرش خانه را ترک کرده و من هم در طول این ۳۵ روز چندین ریش سفید که خودمم همراه انها به دنبالش رفتیم اما قبول به بازگشت به خونه رو نکردند بنده هم هیچ گونه عیب و ایرادی ندارم نه دیوانه ام نه حتی سیگار و مواد میشناسم خونه و ماشین دارم عیب پزشکی و اینا ندارم که لازم به ذکر است که خانم بنده هم سه ساله مشکل نازایی داره به همه دکترا بردمش اما درس نمیشه اخرش ازم ۴۰ میلیون پول خواستن تا عمل کنن با این حال من نمیخوام زندگیم از هم بپاشه اینکه سوالم اینه چون نمیخوام پامون به دادگاه کشیده بشه ایا من میتونم ۱ ماه دیگه صبر کنم تا اگه یه ماه دیگه با ریش سفید نیومد اظهارنامه بدم یا نه نمیتونم صبر کنم و اینکه اگه اون شکایت کرد که منو خونه پدرم رها کرده رفته من نفقه میخوام من میتونم بگم که بدون اجازه رفته و چندین ریش سفید فرستادم دنبالش نیومده یا ریش سفید نمیتونه دلیل محکمه پسند باشه خواهش میکنم به هر دو سوالم جواب بدین ممنون از عوامل تشکر ویژه دارم از حضورتون.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اظهارنامه ای مبنی بر تمکین زوجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید
در صورت عدم بازگشت زوجه دادخواست الزام به تمکین تقدیم دادگاه کنید

با سلام
با گذشت این مدت نه تنها زوجه قصد برگشت نخواهد داشت بلکه میتواند بر علیه شما مبنی بر ترک انفاق اقامه دعوی نماید لذا در صورت عدم اعتنا به ریش سفیدان از سوی زوجه اظهارنامه ای برای ایشان ارسال و در صورت عدم رجوع ، از طریق مراجع قضایی جهت دادخواست عدم تمکین اقدام نمایید

با سلام با توجه به اینکه شما همسرتون رو دوست دارین میتونین زمان مورد نظرتون که یک ماه هست هم صبر کنید ولی اگر ایشون نسبت به نفقه اقدام کنه شما میتونین نسبت به تمکین اقدام کنین و با شهادت همان ریش سفیدان اعلام کنین ایشون تمکین نمیکنه و بدون اجازه منزل مشترک را ترک کرده که در این صورت به ایشان نفقه تعلق نمیگیره

مستندات دادخواست را به ترتیب ذیل پیوست کنید:
۱. شهود
۲. اظهارنامه
۳. گزارش ۱۱۰

در صورتی که وساطت ریش سفیدان مشکل گشا نبود به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید