خریدار ادعا میکند که ملک را خریده ام، اما سند ملک دست منه و این ملک هرگز معامله نشده قانونی حق با من میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۳ #93953967

سلام پدر بزرگ من داری ملک کشاورزی بود که سند اصلاحات ارضی در سال ۴۶ میباشد چند سال پیش پدر من مبایعه نامه با خریدار تنظیم میکنند که هیچ یک از اطلاعت ملک اعم از ادرس پلاک و حوزه ثبتی و بخش که در سند قید شده نیست و ادرس مبایعه نامه با ادرس ملک مغایرت دارد حالا حریدار ادعا میکند که ملک را خریده ام منم گفتم سند ملک دست منه و این ملک هرکز معامله نشده قانونی حق با من میشود یا خیر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر...شما شکایت کیفری بدید با مدارک وادله