رو پرونده حقوقی اعسار می تونم درخواست کارشناسی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۲ #93827125

سلام من روی یک چک ۳۱ میلیارد ریالی اجرائیه گرفتم و محکوم علیه اعسار زده که خانه دار و فاقد درآمد و شغله و تو برگه اعسار اولیه نوشته هیچ چیزی ندارم ۳ تا شاهد هم آورده ولی اونا تو اظهاراتشون نوشتن توانایی پرداخت "یکجای" دین رو نداره. من از ایشون یه واحد مسکونی ۶۰۰ میلیونی توقیف کردم یه ماشین با ۵ تا توقیف مقدم و لیست واریزی های خودم به حساب ایشون به مبلغ یه میلیارد تومن البته کلی ملک قولنامه ای و وکالتی هم داره که درخواست تامین دلیل دادم برای کشف انها وتو دفاعیه هم درخواست کارشناسی برای بررسی گردش حساب بالای ۵ میلیارد . ممکنه با این همه سند بازم اعسار قبول بشه؟ اصلا رو پرونده حقوقی اعسار می تونم درخواست کارشناسی کنم؟ تامین دلیل نیازه و اصلا قاضی بهش استناد می کنه یا نه؟ اگر قاضی گردش حسابش رو چک نکرد می تونم خودم از طریق دوستانم گردش رو بگیرم و به صورت غیر رسمی ارائه کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می بایست بررسی گردش حساب را از دادگاه مطالبه نمایید و نتیجه رسیدگی نیز قابل پیشبینی نمی باشد

سلام امکان تقاضای کارشناسی وجود دارد....

باسلام و درود تقاضای کارشناسی امکان پذیر می باشد.

سلام
بله قاضی به تامین دلیل توجه دارد و اگر اثبات شود ادعای شما اعسار شخص رد میشود
در رابطه با گردش حساب حتما از مجاری رسمی و دارای صلاحیت اقدام کنید.

باسلام امکان تقاضای کارشناسی وجود دارد

با اثبات موارد مذکور بعید است اعسار پذیرفته شود

با درود امکان تقاضای کارشناسی وجود دارد